ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Τον πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος (2021, 2019) και αθλητή του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος συνοδευόταν από τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι και τον Πρόεδρο του ΓΣ Κηφισιάς Ιωάννη Σιώμο, δέχτηκαν, το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου 2021 ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κηφισιάς προκειμένου να συζητηθούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα της Ολυμπιακής προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής του αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τον Ιούλιο. Ο 23χρονος άλτης του μήκους θα συμμετέχει στους αγώνες με την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη, 8.35μ την οποία σημείωσε τον Μάρτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τορούν της Πολωνίας.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γ. Θωμάκος συνεχάρη τον αθλητή, τον προπονητή και τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς και σημείωσε πως η συμμετοχή του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός των Ολυμπιακών Αγώνων αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας.
Ο Δήμος Κηφισιάς θα στηρίξει και θα ενισχύσει την προετοιμασία του αθλητή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης του ΓΣ Κηφισιάς, και μέσω των προσπαθειών του Δημάρχου, για εξεύρεση χορηγιών.