Η προσπάθειά μας

O Δήμος Κηφισιάς και το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών, έχουν δημιουργήσει ένα ευέλικτο πρόγραμμα χορηγιών από 20 ευρώ, για πολίτες και φορείς που ενδιαφέρονται να συνδράμουν στις δραστηριότητές μας. 
Στους χορηγούς μας θα παρέχουμε διαρκή οφέλη αλλά και  κοινωνική  ανταμοιβή  καθώς θα  προβάλλονται όλο τον χρόνο στα μέσα του Δήμου και όχι μόνο στα πλαίσια της χορηγίας τους ενώ θα βραβευτούν δημοσίως.


Γιατί να μας χορηγήσετε

Χορηγώντας την προσπάθεια του Δήμου Κηφισιάς συμμετέχετε σε δράσεις εκπαιδευτικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου. Παράλληλα  προσφέρετε στους πολίτες την δυνατότητα να συμμετάσχουν ή να παρακολουθήσουν σειρά εκδηλώσεων που τόσο έχουμε ανάγκη την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. 
Μπορείτε, επίσης  να χορηγείτε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς  και να προσφέρετε οικονομική ενίσχυση σε μια ομάδα ατόμων που έχουν ανάγκη την στήριξη μας. Με τον τρόπο αυτό η χορηγός εταιρεία δείχνει ένα  κοινωνικό πρόσωπο, επειδή συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο σε μια τέτοια πρωτοβουλία.

 

Τι προσφέρει η χορηγία στον χορηγό

Οι χορηγοί μας απολαμβάνουν προβολή με τους εξής τρόπους:

  • Προβολή στους χώρους του Δήμου, καθώς όλοι οι χορηγοί αναγράφονται σε ειδικά πανό, αφίσες και προσκλήσεις για την χορηγία τους.
  • Προβολή στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  του Δήμου, σε ειδικό χώρο όπου θα αναγράφονται όλοι οι χορηγοί.
  • Αναφορά για την συνεισφορά τους σε ειδικό δελτίο τύπου και ενσωμάτωση του λογότυπου του κάθε χορηγού σε αυτά.
  • Αναφορά και ειδική μνεία στην χορηγό εταιρεία σε κάθε επαφή με τον Τύπο και τα ΜΜΕ γενικότερα.

Θεωρούμε τιμή μας αν οι Δημότες μας, οι φορείς και  οι επιχειρήσεις του Δήμου μας μπορέσουν να κατανοήσουν την προσπάθειά μας  και να συμβάλλουν στο έργο μας. Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε αναλυτικά τις δυνατότητες που δίνονται από το Δήμο μας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2132007259 (11.00-14.00).


Χορηγοί