Θεατρική Παράσταση "Ο Δίας ξαναγύρισε"

23/03/2018 - 12:30

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, θα παρουσιάσει τη σατυρική κωμωδία «Ο Δίας ξαναγύρισε» σε σενάριο-σκηνοθεσία Άγγελου Μοσχονά, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:30 στην Αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης).

 

Ο Δίας ύστερα από εκατό χρόνια ξαναγυρίζει στη Γη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα του σήμερα, παρέα με τον Ερμή. Έναν τόπο πού αγαπά, αλλά του είναι άγνωστος πια. Ο Δίας, παρατηρεί, αξιολογεί  και κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις.

Είναι μια παράσταση που διατρέχει αποτελεσματικά την ιδιωτική, αλλά και την δημόσια ζώνη, επισημαίνοντας ότι ο άνθρωπος είναι ένα πλάσμα που είναι συνεχώς υπό κατασκευήν, αλλά επίσης, κατά ένα παράλληλο τρόπο, πάντα σε μια κατάσταση αέναης καταστροφής.

Πρόκειται για μια σατυρική κωμωδία που συνδυάζει τον μύθο και την πραγματικότητα πιο αιρετικά αλλά και πιο δυναμικά, πρόκειται για μια παράσταση με χιούμορ αλλά και πολλαπλά  μηνύματα.     

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Ελένη Φιλίνη, Χρήστος Φωτίδης, Σπύρος Μπιμπίλας, Ντίνα Βούρτση, Γιώργος Καπετανάκος, Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

Guest star ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Συντελεστές:

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Άγγελος Μοσχονάς

Σκηνικά: Δάφνη

Μουσική: Κατερίνα Μάσκα

Ηχοφωτιστικά: Ανδρέας Καραμανλής