Υπεγράφη Πρωτόκολλο συνεργασίας ΙΓΕ- Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Στο Άλσος Κηφισιάς, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, παρουσία του Δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, υπεγράφη Πρωτόκολλο Συνεργασίας, μεταξύ του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς» και του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών.
Με το εν λόγω Πρωτόκολλο καθορίζεται μεταξύ άλλων το πλαίσιο συνεργασίας με σκοπό τη αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του ιδρύματος στη δημιουργία του Θεματικού Πάρκου, στην 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Παράλληλα ένας σχεδιασμένος από την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, Ελληνικός Κήπος θα λειτουργήσει σε χώρο του Άλσους Συγγρού.
Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιάννη Παντελεάκη και τον Πρόεδρο του ΙΓΕ Νίκο Θυμάκη.
Πιστή στην παράδοση του Θεματικού Πάρκου, η 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της με μια άρτια, πολλαπλάσια σε έκταση φυτική εγκατάσταση, εκπληκτικών κήπων από όλο τον κόσμο.
Στην υπογραφή της συμφωνίας παρευρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ της Ανθοκομικής Πάνος Ραυτόπουλος και Κωνσταντίνος Αναστασιάδης, η αρχιτέκτων τοπίου του Δήμου Κηφισιάς Ελίνα Κατσίκα και ο Σύμβουλος της Έκθεσης Ηλίας Τσουτσοπλίδης.