3η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών

3η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "3η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών" του Δήμου Κηφισιάς την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, στο Αθλητικό Κέντρο «Ι. Ζηρίνης».

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση των παιδιών είχε θέμα «Ένα μουσικό ουράνιο τόξο στην πόλη μας». Περίπου 400 παιδιά ντυμένα με πανέμορφες  στολές χόρεψαν και τραγούδησαν στα χρώματα της Ίριδας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και  ευχαρίστησε την μεγάλη οικογένεια των παιδικών σταθμών γονείς, παιδαγωγούς και όλους όσοι συνεργάστηκαν και βοήθησαν για τη γιορτή και άδραξε την ευκαιρία να ενημερώσει τoυς παρευρισκόμενους για το θέμα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα. Ζήτησε κατανόηση αλλά και ευαισθησία ώστε να μη συσσωρεύονται άσκοπα απορρίμματα στους δρόμους.

Η οργάνωση της γιορτής για τους μικρούς μας φίλους έγινε από τους εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους των Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας Γιάννη Παντελεάκη και Κλεοπάτρα Χατζοπούλου με όλο το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας, τον Προϊστάμενο των Παιδικών Σταθμών Γιάννη Κασιμάτη και την Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σμαρώ Πετρίδου. Το καλλιτεχνικό κομμάτι επιμελήθηκαν η σκηνοθέτης κα Κική Αυγουστάτου η οποία έγραψε και τα κείμενα της παράστασης και η βοηθός σκηνοθέτη κα Μαρίνα Τσουμπρή καθώς και o θεατρολόγος  των παιδικών σταθμών Πέτρος Μιχάλας. Τις μουσικές επενδύσεις των δρώμενων επιμεληθήκαν  οι Κατερίνα Διαμαντάρα και Ντέπυ Σακελλαρίου ενώ το ρόλο της Ίριδας έπαιξε  η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη.

Μετά τη γιορτή ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι επιβράβευσης των παιδιών. Οι μικροί μας φίλοι χόρεψαν και να διασκέδασαν υπό τους ήχους της μουσικής του συγκροτήματος ΧΑΝΑ ΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, Αντιδήμαρχοι και  Δημοτικοί υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς: Playmobil Hellas (Μέγας Χορηγός), mothersblog.gr (Χορηγός Επικοινωνίας) και τις εταιρίες ΒΙΚΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ,  Starbucks και  Toms.