3η Ενιαία Καλοκαιρινή Γιορτή των ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 το απόγευμα για μια ακόμα φορά ένωσαν τις δυνάμεις τους τα τέσσερα ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς και πραγματοποίησαν στο αίθριο του Δήμου μας την 3η ενιαία καλοκαιρινή τους εκδήλωση.

Η θεματική εκδήλωση με γενικό τίτλο «ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ» είχε σκοπό να προσφέρει αγάπη, χαρά, ευχαρίστηση και να βραβεύσει τους φίλους – εθελοντές που αυτά τα τρία χρόνια έχουν πλαισιώσει και στηρίξει πλήθος δράσεων που υλοποιούνται στα Κέντρα με επιτυχία και πάνω από όλα, με μεγάλη συμμετοχή των μελών.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν φορείς όπως ο Σύλλογος «Πεταλούδα», το ΙΕΚ Σιβιτανίδειος, η Ελληνοαμερικανική Ένωση, το «Άγγιγμα Ζωής» αλλά και πολλοί ιδιώτες γιατροί, σκηνοθέτες, καθηγήτριες ξένων γλωσσών, γυμναστές και δάσκαλοι χορών που με ποικίλους τρόπους έχουν συμβάλλει στην λειτουργία και την ζωντανή παρουσία των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια διαδραστική μουσικοθεατρική παρουσίαση των μελών. Με δρώμενα, χορούς και τραγούδια μοιράστηκαν σπόροι λουλουδιών ως συμβολισμός μιας νέας αρχής. Το δέντρο των ευχών στολίστηκε με πολύχρωμες εικόνες δημιουργώντας μια ονειρική εικόνα. Στην  εκδήλωση προσφέρθηκε παγωτό από το ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδη, το οποίο βέβαια και τιμήθηκε δεόντως. Ακολούθησε μπουφές με πλούσια εδέσματα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Κος Γιώργος Θωμάκος, ο εντεταλμένος του Α’ ΚΑΠΗ Δημοτικός Σύμβουλος  Κος Σταύρος Ζαπάντης, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του ΚΑΠΗ Ερυθραίας Κα Κατερίνα Καραλή καθώς και ο απερχόμενος εντεταλμένος του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας  Κος Νικήτας Κόκκαλης.

Παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Κα Ζέτη Κασσιμάτη, ο Αντιδήμαρχος Ερυθραίας Κος Μιχάλης Καυγαδάκης, καθώς και οι Δημοτικού Σύμβουλοι Κα Πόλυ Αστερίου, ο Κος Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κος Πάνος Ραυτόπουλος, εργαζόμενοι του Δήμου Κηφισιάς και φυσικά πολύς κόσμος που απόλαυσε με την καρδιά του την υπέροχη βραδιά..