Σε αυξημένη ετοιμότητα θα βρίσκεται από σήμερα Πέμπτη 4/12 έως και την Παρασκευή 5/12 η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και το σύνολο των Υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων, αλλά και την άμεση διαχείριση ενδεχόμενων συνεπειών σε, λόγω της επικείμενης εκδήλωσης ακραίων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Με εντολή του Δημάρχου Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης, Βασίλη Ξυπολυτά, το προσωπικό τίθεται σε αυξημένη επιφυλακή.
Συγκεκριμένα από τις 18.00 της Πέμπτης 4/12 έως τα μεσάνυχτα, θα διανυκτερεύσουν εντός της Πολιτικής Προστασίας 2 οδηγοί, 4 βοηθοί, 2 χειριστές JCB, 2 χειριστές καλαθοφόρου, ενώ σε αυξημένη επιφυλακή θα βρίσκεται επίσης έναν οδηγός και 20 εργαζόμενοι των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου και Τεχνικών Υπηρεσιών.
Τα ίδια ακριβώς μέτρα θα ισχύσουν και από τις 00.00 έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 5/12, αλλά με διαφορετικό προσωπικό.
Παρακαλούνται οι δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ



- 1 of 746
- next ›


