ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΖΗΡΙΝΕΙΟ Η ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024!

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024» στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο. Η Αθλητούπολη αποτελεί την επίδειξη των παιδικών αθλητικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται από το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Κηφισιάς.

Πρόκειται για το επιστέγασμα της προσπάθειας που κατέβαλαν οι μικροί αθλούμενοι καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώσει τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο και την προσπάθεια των προπονητών τους.

Πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις των Τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής, Μοντέρνου Χορού, Μπαλέτου, Ξιφασκίας, Καράτε, από τα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα των «Αδαμών», της «Άνω Κηφισιάς» & του «Ζηρινείου Σταδίου», αφού προηγήθηκε πρώτα παρέλαση όλων των Τμημάτων.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλης Ξυπολυτάς και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κ. Λίλα Δραγώνα, ως φυσικοί οικοδεσπότες της εκδήλωσης καλωσόρισαν τους μικρούς αθλούμενους και τους γονείς τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο έργο που επιτελούν οι περήφανοι μπαμπάδες, αφού η 16η Ιουνίου τυγχάνει να είναι και η γιορτή του πατέρα.

Το πηγαίο χειροκρότημα απ΄όλους τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε την ιδανικότερη εμψύχωση για τα παιδιά, όπου στη συνέχεια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατά την εκτέλεση των προγραμμάτων τους.

Την Εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο Εντεταλμένος Πρασίνου Γιώργος Κασναφέρης και το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού Γιάννης Παπαγιάννης.

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής-Εκπαιδευτές που επιμελήθηκαν τα Προγράμματα: Μπέτυ Μιχαλοπούλου, Άννυ Μπερέτσου, Χριστίνα Νικολάου, Ακριβή Παπαευαγγέλου, Χριστίνα Τσιακανίκα, Στέργιο Τερζούδη, Γιώργο Σιβίτο, Κωνσταντίνα Καρέλλα, στην συντονίστρια της Εκδήλωσης και Υπεύθυνη του Ζηρινείου Σταδίου Κλεοπάτρα Δήμου καθώς και σε όλο το Προσωπικό του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου που εργάστηκε για την υλοποίηση της Εκδήλωσης.

Επίσης ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Pepsico Hellas για την ευγενική της χορηγία της, που διέθεσε χυμούς και νερό, σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Η παρουσίαση της Εκδήλωσης έγινε από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Λουκά Γιαουρτόγλου.

Ραντεβού την επόμενη χρονιά, στην ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2025!!!!

Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt