ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Δ. ΜΠΟΥΡΙΚΑ

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα  συλλυπητήρια τους, για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Νέας Ερυθραίας, Ιατρού Δημητρίου Μπουρίκα.

Δραστήριος Δήμαρχος, υπηρέτησε τη Νέα Ερυθραία την περίοδο 2002-2006.

Σημαντική ήταν η προσφορά του στην τοπική κοινωνία όχι μόνο ως Δήμαρχος αλλά ως Άνθρωπος και Ιατρός με υψηλό επιστημονικό επίπεδο.

Δοτικός, απλός, φιλάνθρωπος, καλοσυνάτος είχε αναπτύξει μία πολύ όμορφη σχέση με τους πολίτες.

Με ανθρωπιά και αλληλεγγύη άσκησε το λειτούργημα του καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του με γνώμονα πάντα το καλό των συμπολιτών του.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του .

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής προς τον εκλιπόντα  πρώην Δήμαρχο υψώθηκαν μεσίστιες οι σημαίες στα δημοτικά κτήρια του Δήμου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη 21/12 στις 15.00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας  Νέας Ερυθραίας και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Νέας Ερυθραίας με δημοτική δαπάνη τιμής ένεκεν.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου, στην οποία κι αναφέρει:

Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Κηφισιάς εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την μεγάλη απώλεια του αγαπητού συμπολίτη μας και   Δημάρχου του πρώην Δήμου   Νέας Ερυθραίας Δημήτρη Μπουρίκα . Ο Δημήτρης Μπουρίκας ως εξαίρετος επιστήμονας άσκησε το λειτούργημα της ιατρικής – παιδοχειρουργικής με ευσυνειδησία και με γνώμονα την ανθρώπινη αλληλεγγύη όχι μόνο για τους συντοπίτες του αλλά και για κάθε συνάνθρωπό μας. Για τον λόγο αυτό  το κενό  που αφήνει δεν είναι απλά δυσαναπλήρωτο αλλά αναπλήρωτο.  Η πατρική στοργή με την οποία περιέβαλλε όχι μόνο τους μικρούς του ασθενείς αλλά και όλους τους συμπολίτες του μαζί με το ήθος και την αισιοδοξία την οποία μετέδιδε, θα πρέπει να παραμείνει ως φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς.

Του ευχόμαστε καλό παράδεισο και του υποσχόμαστε ότι θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Καλή δύναμη στην οικογένειά του. " 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου 

   Γιώργος Δορμούσης