ΝΕΟ ΠΑΡΚΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΔΑΚ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Ένα ακόμη έργο για την αθλητική οικογένεια του Δήμου Κηφισιάς υλοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Πολιτείας. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του αθλητικού δαπέδου (παρκέ) ενώ σύντομα θα τοποθετηθούν οι πάγκοι και ο εξοπλισμός  εκγύμνασης. Είναι ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 145.456,96 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) το οποίο γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Κηφισιάς καθώς έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Πολιτείας πραγματοποιήθηκαν εργασίες που αφορούν στην αποξήλωση του δαπέδου του αγωνιστικού χώρου και στη κατασκευή νέου ξύλινου αθλητικού δαπέδου ειδικού για κλειστά γήπεδα με τη διαγράμμισή του και τους χρωματισμούς του. Σύντομα το γυμναστήριο θα εξοπλιστεί με μεταφερόμενους μεταλλικούς πάγκους με πλαστικά καθίσματα ενώ ο εξοπλισμός γυμναστικής θα ενισχυθεί με τροχαλία πλάτης, όργανο εκγύμνασης μηριαίων δικεφάλων, ρυθμιζόμενο πάγκο γυμναστικής κ.α.

Ο Δήμος Κηφισιάς επί Δημαρχίας Γιώργου Θωμάκου έχει αξιοποιήσει πολλά χρηματοδοτούμενα προγράμματα τα οποία επιτρέπουν την υλοποίηση σημαντικών  έργων για τους πολίτες.