ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ στο 10ο διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ Μίκης Ναυπάκτου

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν την  Μικτή Χορωδία  του ΝΠΔΔ. Πολιτισμού & Αθλητισμού "Δημήτριος Βικέλας" Δήμου Κηφισιάς υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θανάση Αρβανίτη, για την κατάκτηση του 1ου Βραβείου στο 10ο διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης του Δήμου Ναυπάκτου.

Πρόκειται για μεγάλη διάκριση για τον Δήμο μας καθώς στο Φεστιβάλ Ναυπάκτου λαμβάνουν μέρος σημαντικές χορωδίες. Συγχαρητήρια στον μαέστρο μας Θανάση Αρβανίτη και σε κάθε χορωδό χωριστά.

 

Λίγα λόγια για τη Μικτή Χορωδία Δήμου Κηφισιάς: Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Κηφισιάς συγκροτήθηκε τον Οκτώβριο του 1992 υπό τη διεύθυνση του αείμνηστου Γιώργου Αρβανίτη. Έχει δώσει συναυλίες κι έχει συμμετάσχει σε διεθνή διαγωνιστικά και μη χορωδιακά φεστιβάλ, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σημαντικές στιγμές: Μουσικά σύνολα της ΕΡΤ, 2004 συναυλία αφιέρωμα στην ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. (ερμηνευτές Γιώργος Νταλάρας, Τζένη Δρυβάλα, μαέστρος Ανδρέας Πυλαρινός, συνθέτης Μιχάλης Χριστοδουλίδης), 2004 συμμετοχή στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων, 2005 2ο βραβείο στο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Χορωδιών της Ναυπάκτου, 2006 συμμετοχή στη συναυλία Χρήστου Λεοντή στο Ηρώδειο (ερμηνευτές Δημήτρης Μητροπάνος, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κούτρας). Διεύθυνση χορωδίας από το 2004 Θανάσης Αρβανίτης.