ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΖΑΟΝ

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, συγχαίρουν το Τμήμα Μπάσκετ του Ζ.Α.Ο.Ν. που συμμετείχε στα Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ όλων των ηλικιακών Κατηγοριών επιτυγχάνοντας :

Την Άνοδο της Ομάδας Κορασίδων (U16) στην Α' κατηγορία ΕΣΚΑ- όπου στα play offs Ανόδου με ρεκόρ 22-2, κέρδισε τη σειρά αγώνων με τον Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με 3-1.

Την Άνοδο της Ομάδας Νεανίδων στο κορυφαίο επίπεδο της Α' ΕΣΚΑ, με ρεκόρ νικών/ηττών 19-1 σε 3 φάσεις αγώνων.

Την πρόκριση της Γυναικείας Ομάδας που αποτελείται κατά τα 10/12 από αθλήτριες κάτω των 19 ετών και αγωνίζεται στη Γ' κατηγορία ΕΣΚΑ στην οποία έχει εξασφαλίσει τη 2η θέση στην κανονική περίοδο, με ρεκόρ νικών-ηττών μέχρι στιγμής 22-3 και περνά στα play-offs όπου θα διεκδικήσει σε δύο φάσεις την άνοδό της στη Β' ΕΣΚΑ.

Η πλήρης ανάπτυξη της Ομάδας, διαπιστώνεται ότι εξασφαλίζει τη μετάβαση των αθλητριών από τις μικρότερες στις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες, υπηρετώντας τον απώτερο σκοπό της "διά βίου’’ άθλησης.

Συγχαρητήρια στις παίκτριες, στην Προπονήτρια Άννα Κακαγιά που επιμελείται με επιτυχία όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε μια συνεχή προσπάθεια πολλών ετών, στην Διοίκηση της Ομάδας και βέβαια στους γονείς που ακολουθούν και υποστηρίζουν την προσπάθεια.

Θα βρεθούμε στην κερκίδα να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια της Γυναικείας Ομάδας.