ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ –ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η ανταπόκριση των πολιτών, των φορέων και των συλλόγων στο κάλεσμα του Δήμου Κηφισιάς, για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Συρίας και της Τουρκίας.

Την Πέμπτη 9/2, την Παρασκευή 10/2 και τη Δευτέρα 13/2 εκατοντάδες πολίτες κατέφθασαν στον Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας, φέρνοντας κουβέρτες, ζεστά ρούχα, φάρμακα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης κ.α. Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά με αποτέλεσμα να ανοίξει και δεύτερος στο ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας προκειμένου να μεταφερθούν τα χιλιάδες πακέτα αγάπης και στήριξης στους δοκιμαζόμενους γειτονικούς λαούς.

Τα συγκεντρωθέντα είδη είναι πολλά. Η μεταφορά τους ξεκίνησε την Τρίτη 14/2 με δύο φορτηγά και θα συνεχιστεί και σήμερα από τον δεύτερο χώρο στο ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής.

Για τον Δήμο μας τη δράση οργάνωσε και διεκπεραίωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς με Πρόεδρο την κα Κατερίνα Καραλή.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος  ευχαριστεί θερμά όσους-ες συνέβαλαν σε αυτή τη δράση ανθρωπισμού αλλά πρωτίστως τους /τις συμπολίτες /ισσες, τους φορείς και τους συλλόγους  για τις  γενναιόδωρες προσφορές τους. « Η   Αγάπη   Σας ,   Μίλησε !   Ο   Δήμος   Μας ,   Σας    Ευχαριστεί,   μα    Περισσότερο ,    η     Ανθρωπότητα».

Ο Δήμος Κηφισιάς συμμετείχε στο κάλεσμα της Κ.Ε.Δ.Ε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Όλοι Μαζί Μπορούμε.