500 ΠΑΚΕΤΑ «ΑΓΑΠΗΣ-ΕΛΠΙΔΑΣ»

Χριστούγεννα με πράξεις αγάπης και προσφοράς σε 500 οικογένειες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και προσωπικά την κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Παράλληλα με τις παροχές του Δήμου Κηφισιάς, το Σωματείο στηρίζει για 12 χρονιά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η παράδοση 500 πακέτων τροφίμων στον Δήμο Κηφισιάς. Η παραλαβή  τους έγινε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Νίνα (Ασπασία) Βλάχου και το μέλος της Κοινωνικής Μέριμνας Βάσω Κολοβού.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το Σωματείο «Ελπίδα» που στηρίζουν οικονομικά ευάλωτες ομάδες του Δήμου μας, επί σειρά ετών.

 Την αγάπη και την ανοιχτή αγκαλιά της κα Μαριάννας Βαρδινογιάννη, προέδρου του Σωματείου «Ελπίδα» προς τους δημότες μας που χρίζουν βοήθειας, εξήρε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα Ασπασία Βλάχου, η οποία συντονίζει αυτή τη δομή εδώ επί 12 έτη.

Τα 500 πακέτα αγάπης διατίθενται σταδιακά σε ευάλωτες ομάδες και απόρους του Δήμου από τις Κοινωνικές  μας Υπηρεσίες.