ΚΑΛΛΙΣΤΗ ...ΆΓΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΕΚΑΛΗ ΜΕ ΚΑΛΛΙΡΗ

Τα πιο μελωδικά κάλαντα των Χριστουγέννων μας τα είπε ο λαοφιλής τραγουδοποιός και ερμηνευτής Θάνος Καλλίρης, δίνοντας στο Εντευκτήριο της Εκάλης μια δυνατή αύρα από Άγια Νύχτα ενόψει των Χριστουγέννων.

Ακολούθησαν, ο 'Ρούντολφ το ελαφάκι', 'ο Αϊ Βασίλης πάλι θα΄ρθει' με την Εκαλιώτικη πιτσιρικαρία να ζητωκραυγάζει και να συνοδεύει τον Καλλίρη σε κάθε στίχο, άλλωστε δεν είναι μόνο η Mariah Carey που κρατάει τα σκήπτρα των μελωδικών χριστουγεννιάτικων ασμάτων, αφού στην Ελλάδα τουλάχιστον ο Θάνος Καλλίρης κρατάει τα πρωτεία.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της Ελληνικής ποπ χειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό και από τους μεγάλους της πελώριας Εκαλιώτικης παρέας ερμηνεύοντας τις διαχρονικές του επιτυχίες. Την βραδιά έκλεισε ξανατραγουδώντας όλοι μαζί του με την ελπίδα ότι αυτά τα Χριστούγεννα όπως και ο νέος χρόνος θα είναι για όλους μας καλύτερα.

Τις επανασυστάσεις του Καλλίρη και της μπάντας του με το Εκαλιώτικο κοινό ανέλαβε με τον χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Εκάλης, Αχιλλέας Κουρέπης. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. "Δ. Βικέλας" Νίνα-Ασπασία Βλάχου, ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Ζαπάντης και η θεατρική ερασιτεχνική ομάδα του "Βικέλας" έκλεισαν την αυλαία φωτογραφιζόμενοι μαζί με τον καλλιτέχνη και την μπάντα. Φυσικά, ο Θάνος Καλλίρης, που έχει αδυναμία στα παιδιά, δεν χάλασε το χατίρι στην πιτσιρικαρία υπογράφοντας στους μικρούς θαυμαστές του αυτόγραφα.