ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Χριστούγεννα σημαίνει αλληλεγγύη και προσφορά. Το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας προσήλθαν δεκάδες πολίτες προσφέροντας παιχνίδια και άλλα δώρα, καταφέρνοντας έτσι να συγκεντρωθούν 60 κούτες με παιχνίδια για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών των Κοινωνικών Παντοπωλείων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Η  ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου και του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” για τη συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων και παιχνιδιών για τα παιδιά των ευπαθών οικογενειών του Δήμου μας ήταν μεγάλη και συγκινητική. Ανάμεσά τους παιδιά τα οποία δωρίσαν τα παλιά τους παιχνίδια, γιαγιάδες και παππούδες που προσέφεραν  παιχνίδια των εγγονών τους, οικογένειες που αγόρασαν και έδωσαν καινούργια δώρα για τα παιδιά του Δήμου μας που έχουν την ανάγκη μας. Όλοι μαζί γίναμε ξανά Αϊ Βασίληδες για τα παιδιά!

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα  Κατερίνα Καραλή ευχαριστούν τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στη δράση του  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σε συνεργασία με τον Δήμο μας για την συνεισφορά τους και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.