Παρουσίαση του βιβλίου ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ του Ιστορικού και Λογοτέχνη ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια (27/9/1931) του διπλωμάτη και πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου Ιωάννης Καποδίστριας-Η συναρπαστική ζωή του φωτισμένου Κυβερνήτη (Μυθιστορηματική Βιογραφία)  του ιστορικού- λογοτέχνη Βασίλη Γεωργιάδη την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:30 μ.μ. στη Βίλα Μπότση (Σαπφούς 3-5 Πολιτεία).

Την εκδήλωση διοργανώνουν το ΚΕΜΜΕ (Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας) και ο Εκδοτικός Οίκος ΒΕΡΓΙΝΑ.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κυρίες Έφη Κούτση-Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ και  Ευγενία Ασημακοπούλου-Τσαλπαρά- Φιλόλογος και εκδότρια των Εκδόσεων ΒΕΡΓΙΝΑ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ. Ελένη Αντωνιάδου, Φιλόλογος- Ερευνήτρια, πρ. Μορφωτικός Ακόλουθος της Κύπρου στην Ελλάδα, Βασίλης Γεωργιάδης, Ιστορικός, Λογοτέχνης και Σοφία Σκλείδα, Φιλόλογος, Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας.

Οι κα Έφη Κούτση και ο κ. Βασίλη Γεωργιάδη θα διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο ενώ το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η κα Λίνα Σόρογκα-Τροχαλίτου, Επικοινωνιολόγος και Συγγραφέας, μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΜΜΕ.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: ΚΕΜΜΕ:210 6206190 και ΒΕΡΓΙΝΑ:210 3833725