ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ

Από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή μας ...ταξίδεψε το επετειακό αφιέρωμα "Πάλι με χρόνια με καιρούς...".

Ήταν μια υπερπαραγωγή που το Κηφισιώτικο και όχι μόνο θεατρόφιλο κοινό την παρακολούθησε με ιδιαίτερη προσήλωση ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές που σηκώθηκαν όλοι όρθιοι σε στάση προσοχής για να ακούσουν και να ξανακούσουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Κεντρικοί ερμηνευτές στο μουσικό μέρος ο Σπύρος Κλείσσας, ο Λάμπρος Βασιλείου και η Λόρνα Κούτση, αρχιτεκτόνισσα της μουσικοθεατρικής ιστορικής αυλαίας, που άνοιξε για να μας ταξιδέψει στο παρελθόν που τόσο μας πόνεσε και που από γενιά σε γενιά έχει μεταλαμπαδευτεί στην ιστορική μνήμη κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. Για να μην ξεχνάμε!!!

Στις απαγγελίες καθήλωσαν το κοινό οι ηθοποιοί Μαρία Συμεών και Γιάννης Λεβέντης. Την ενορχήστρωση και τη διεύθυνση ορχήστρας είχε ο Ανδρέας Μπουτσικάκης -και σολίστ στο πιάνο- μπουζούκι και λαούτο από τον Νίκο Κατσίκη, πιάνο και keybords Μαρίνος Κωστόπουλος, κιθάρα ο Ντίνος Ράλλης. Οι ακούραστοι καλλιτέχνες καταχειροκροτήθηκαν από το επίσης ακούραστο κοινό του μουσικού πανοράματος. Σκηνικά Χαράλαμπος Σεπεντζής, φωτισμοί - ηχοληψία Γιώργος Χατζής, ενώ το οπτικοακουστικό υλικό επιμελήθηκαν η Λόρνα και ο Μάριος Καρυστινός.