Την Κυριακή 5 Ιουνίου   πραγματοποιήθηκε με  απόλυτη  επιτυχία η  ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ  2022. Πρόκειται  για  την  επίδειξη  των  παιδικών  αθλητικών  προγραμμάτων  του Δήμου  Κηφισιάς, που καθ' όλη  τη  διάρκεια  της  χρονιάς  διεξήχθησαν  υπό την  επίβλεψη των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής  του  Νομικού  Προσώπου Δημοσίου Δικαίου  '' Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ '', που είναι  υπεύθυνο για τον  αθλητισμό και τον πολιτισμό.

  Οι  γονείς των παιδιών και οι θεατές, χειροκρότησαν θερμά και επιβράβευσαν με τις αντιδράσεις τους τις προσπάθειες των μικρών αθλητριών και αθλητών.  Συγκεκριμένα  έγιναν  επιδείξεις  των  τμημάτων  ρυθμικής  γυμναστικής,  μοντέρνου  χορού, μπαλέτου,  ξιφασκίας και καράτε, από τα  αθλητικά κέντρα του  Ζηρινείου, των  Αδαμών, και της Άνω Κηφισιάς,  και τα αποτελέσματα  ήταν  πραγματικά  εντυπωσιακά. Παρόντες στην  εκδήλωση  ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Εκάλης και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον αθλητισμό κ. Αχιλλέας Κουρέπης καθώς και ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης και πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Χρήστος Λαχανάς.

 Τα χαμόγελα και η ευτυχία στα πρόσωπα των παιδιών καταδεικνύουν το μέγεθος  της  επιτυχίας της εκδήλωσης και την δίψα για άθληση μετά από τρία χρόνια αθλητικής απραξίας λόγω της πανδημίας .

 Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλες και  σε όλους  τους  συντελεστές  αυτής  της  αθλητικής  γιορτής  και φυσικά  ειδική  μνεία  πρέπει  να  γίνει για τους  Καθηγητές Φυσικής  Αγωγής  των  παιδιών, που  είχαν  την  επίβλεψη  τους κατά την διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης χρονιάς.

Το νέο ραντεβού του Νομικού Προσώπου με την αθλητική νεολαία του Δήμου μας είναι στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ που ξεκινάει 20 Ιουνίου.