ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ …ΠΙΚΑΣΟ ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ…

Οι μικροί … ΠΙΚΑΣΟ της ΚΗΦΙΣΙΑΣ, παιδιά και έφηβοι, μαθητές  της καταξιωμένης δασκάλας   ζωγραφικής,  Φρόσως Μαλέα, άρμοσαν  έμπνευση  με το μουσαμά  και  τα πινέλα τους ,  μεικτές τεχνικές   και κολλάζ  που διδάχτηκαν,     και μας κατέπληξαν   για μια ακόμη φορά  παρουσιάζοντας  , τα   600 τον αριθμό    πολύχρωμα   …θαύματα  τους !

Πρόκειται για την ετήσια  έκθεση-θεσμό  που οργανώνει ο «ΒΙΚΕΛΑΣ»  με σκοπό  να  …οπλίσει την παιδική φαντασία με εικαστική δράση …

Το  τριήμερο εικαστικό παιδικό καλειδοσκόπιο που απλώθηκε απ άκρου σε άκρο  στην μεγάλη αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσοπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς  θαύμασαν  εκατοντάδες επισκέπτες και  έδωσαν συγχαρητήρια   τους τόσο στους μικρούς ΠΙΚΑΣΟ , όσο και στην άξια  δασκάλα τους .

Από τους πρώτους επισκέπτες ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος , ο Αντιπεριφεριάρχης  Γιάννης Κεχρής, οι Αντιδήμαρχοι Αχ. Κουρέπης   Σταύρος Ζαπάντης Γ. Παπαδόπουλος  και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Καραλη,  Σάντυ Πατρινού, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλα», Νίνα- Ασπασία Βλάχου .