ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, είχε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, στο Υπουργείο Εργασίας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η  αξιοποίηση από τον Δήμο Κηφισιάς οικοπέδων- κτηρίου του ΟΑΕΔ που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου.

Συγκεκριμένα ο  κ. Θωμάκος ζήτησε:

  • Την αξιοποίηση από τον Δήμο Κηφισιάς ενός ή δύο οικοπέδων ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ που βρίσκονται κάτω από το Άλσος Κηφισιάς «Δήμαρχος Δημήτρης Ζωμόπουλος» ( Λ. Αχαρνών, Αθ. Διάκου, Ρ. Φεραίου)  για μελλοντική ανέγερση πολυχώρου του «Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς (Κ.Π.Κ)». Πρόκειται για πρόταση της Ένωσης Πολιτών «Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς».
  • Την παραχώρηση οικοπέδου επί της οδού  Αντωνοπούλου έναντι ιδιωτικού σχολείου για δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου της Συνοικίας Εργατικών Πολυκατοικιών Κάτω Κηφισιάς.
  •  Συζητήθηκε, επίσης  η παράταση της σύμβασης χρησιδανείου για άλλα πέντε (5) χρόνια  ενός κτηρίου  του ΟΑΕΔ  (Τατοίου και Γ. Λύρα), όπου ο Δήμος έχει στεγάσει το ΙΕΚ Κηφισιάς και στα αμφιθέατρα του γίνονται εκδηλώσεις του Δήμου.