ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ LATIN ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΚΑΛΑ ΧΟΡΟΥ

Χόρεψαν για την Ειρήνη, στο φιλανθρωπικό γκαλά χορού στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου. Χορευτικά σχήματα των Δήμων μελών του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων ανάμεσα τους και τα τμήματα Latin του Ν.Π.Δ.Δ “ Δημήτριος Βικέλας”  με δασκάλους χορού τους κ. Γιώργο Τραχανή και κ. Yuri Dimitrof.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαΐου, με σκοπό τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τα προσφυγόπουλα της Ουκρανίας.

Ήταν μια μαγευτική βραδιά την παρουσίαση της οποίας έκανε η κα Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία τραγούδησε και χόρεψε με τον Yuri Dimitrof εισπράττοντας θερμά χειροκροτήματα από το κοινό. Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  κ. Κωστής Χατζηδάκης απένειμε αναμνηστικό Κύπελλο στους δασκάλους χορών των τμημάτων Latin .

O πρόεδρος του συνδέσμου κ. Γεώργιος Κουράσης και ο πρόεδρος της ένωσης  δήμαρχων Αττικής & ο υπεύθυνος προγραμμάτων του Σ.Β.Α.Π κ. Παύλος Καμάρας ευχαρίστησαν με επιστολή τους, τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο   για τη συμμετοχή του χορευτικού σχήματος του Δήμου μας στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα GALA ΧΟΡΟΥ.