2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ο Δήμος Κηφισιάς  υποστηρίζει τον «2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη» και καλεί ομάδες από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον παγκόσμιο οργανισμό υποστήριξης επιχειρηματικότητας, Envolve  Entrepreneurship και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης), της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, του Δήμου Κηφισιάς, του Δήμου Βέροιας, του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, του Δήμου Νέας Σμύρνης και του Δήμου Ορεστιάδας.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι μέσα από την ανάδειξη και την καλλιέργεια επιχειρηματικών δεξιοτήτων να δημιουργηθεί μια νέα γενιά επιχειρηματιών, που θα είναι προσανατολισμένη στην αειφόρο ανάπτυξη και θα συμβάλει με καθοριστικό τρόπο στη διατήρηση ενός βιώσιμου πλανήτη στο εγγύς μέλλον.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους/τις εκπαιδευτικούς (ως επικεφαλής των ομάδων) μέσω της ιστοσελίδας   https://greece.envolveglobal.org/el/education/school_contest/

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, λήγει στις 27 Φεβρουαρίου 2022.

Η κάθε ομάδα θα υποβάλει σε ψηφιακή πλατφόρμα την επιχειρηματική της ιδέα, το επιχειρηματικό σχέδιο (business plan), την τεκμηρίωση του αειφόρου προσανατολισμού και video με παρουσίαση του τελικού προϊόντος/υπηρεσίας.

Τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου στις 18:00-19:00 θα διοργανωθεί διαδικτυακή παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Envolve.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://greece.envolveglobal.org/el/education/school_contest.