ΈΝΑΡΞΗ Δ’ ΚΥΚΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & 1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΙΔΕΩΝ

Τη Δευτέρα 04 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η έναρξη και το πρώτο εργαστήριο παραγωγής ιδεών του Δ’ Κύκλου του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Κατά την έναρξη του Προγράμματος, απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γεώργιος Θωμάκος υποδεχόμενος για άλλη μια χρονιά τους συμμετέχοντες, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την επιτυχημένη πορεία που είχαν συμμετέχοντες σε παλαιότερους κύκλους του Προγράμματος, οι οποίοι έλαβαν χρήσιμη συμβουλευτική υποστήριξη και κατάφεραν να μετασχηματίσουν την ιδέα τους σε επιχείρηση.

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων Γιάννης Παντελεάκης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και εξέφρασε την διαρκή του στήριξη στο Πρόγραμμα με κάθε πρόσφορο μέσο, καθώς και ο Διευθυντής Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Οργάνωσης και Πληροφορικής Αλέξανδρος Σουλαχάκης τόνισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου είναι στη διάθεσή των συμμετεχόντων για την υποστήριξή τους.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου όλοι οι συμμετέχοντες παρουσίασαν την επιχειρηματική τους ιδέα στους παρευρισκόμενους και αναπτύχθηκε δημιουργικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων.

Παράλληλα, τα στελέχη της συμβουλευτικής εταιρείας Prisma Consulting συζήτησαν της ιδέες των επιχειρηματικών ομάδων και υπέδειξαν κατά πόσο αυτές πρέπει να εμπλουτιστούν ή να τροποποιηθούν καθώς και τα σημεία που χρήζουν περαιτέρω προσοχής κατά τα επερχόμενα επιχειρηματικά εργαστήρια.

Το επιχειρηματικό εργαστήριο έλαβε χώρα στον υπαίθριο χώρο του Δημαρχείου Κηφισιάς, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μετά το πέρας του επιχειρηματικού εργαστηρίου δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες για δικτύωση και γνωριμία μεταξύ τους, λαμβάνοντας κεράσματα που χορήγησε ευγενικά στο Δήμο η εταιρεία Υπογραφή Στεργίου Κηφισιάς.

Την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης ανέλαβε εθελοντικά για άλλη μια φορά η Βάσια Σκυλακάκη, η οποία στηρίζει από το 2016 το Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς αποτυπώνοντας στιγμιότυπα που δείχνουν τη διαχρονική εξέλιξη των συμμετεχόντων και του Προγράμματος.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Επιχειρηματικότητας & Τουρισμού του Δήμου στο 2132007224, valentinakounadi@kifissia.gr ή με την Prisma Consulting στο 2107717900, info@prismaconsulting.gr.