Πολιτική

15Μαρ

Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς και τα Συμβούλια των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης εν όψει του πάνδημου εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  και της 196ης Εθνικής Παλιγγενεσίας

22Σεπ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΓΤΖ-ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 το μεσημέρι συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Κηφισιάς το μέλος του Συντονιστικού του Κόμματος για τα Ζώα Νίκος Ράπτης με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς Σταύρο Ζαπάντη.

18Σεπ

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΗΦΙΣΙΑ

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 7.00μμ παρουσιάζεται το νέο μυθιστόρημα της Εύας Μαθιουδάκη «Μέρες Κηφισιάς» στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης)

09Σεπ

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο Δήμος Κηφισιάς είναι δίπλα σε όσους χρειάζονται βοήθεια και στήριξη. Ενισχύει την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών που προστατεύει τον Δήμο μας και είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας των πυρόπληκτων περιοχών.

09Σεπ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑΚΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ –ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος προτείνει τη μετονομασία της κεντρικής οδού και δυτικής εισόδου του Δήμου μας, οδού Ιλισίων σε οδό ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

12Αυγ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ /ΜΕΤΡΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ /ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σε κλίμα ενότητας και προβληματισμού για τα μέτρα θωράκισης μετά την καταστροφική δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις (3/8) πραγματοποιήθηκε χθες (11/8) το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς.