Υγεία

15Οκτ

ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS COVID-19 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κορονοϊού την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, ώρες 9:00 – 15:00,

13Οκτ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Οι προληπτικές απολυμάνσεις στα σχολικά κτήρια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Κηφισιάς πραγματοποιήθηκαν ένα μήνα μετά τη λειτουργία τους. Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με σχολαστικούς καθαρισμούς.

05Οκτ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ –ΚΑΡΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Το ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας) του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με  το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, και τους Eκπαιδευτές της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ, διοργάνωσε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Γ΄ΚΑΠΗ  ένα τεκμηριωμένο  σεμινάριο Α’ Βοηθειών «Η γνώση σώζει ζωές».

30Σεπ

215 ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Ο  Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων  για τα αιτήματα που έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκ του νόμου διαδικασία. Από την αρχή του έτους και μέχρι σήμερα έχουν απομακρυνθεί 215 οχήματα εγκαταλελειμμένα οχήματα.

30Σεπ

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΔΑΜΩΝ

Καμία υπέρβαση δεν καταγράφτηκε στις μετρήσεις των αιωρούμενων σωματιδίων στην περιοχή των Αδαμών μετά την πυρκαγιά της 3ης Αυγούστου 2021 σύμφωνα με τα επιστημονικά αποτελέσματα των μετρήσεων που έγιναν από το Εργαστήριο Ραδιενέργειας Περιβάλλοντος του Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

29Σεπ

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (3/10)

Η Κυριακή 3 Οκτωβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 7 τις απόγευμα, είναι αφιερωμένη στη δράση και τη διάδραση για ευεξία και ευζωία, στο ξενοδοχείο Domotel Kastri (Ελ. Βενιζέλου και Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία).

28Σεπ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

Συνεχίστηκε και τον μήνα Σεπτέμβριο το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στο Δήμο Κηφισιάς, το οποίο ξεκίνησε την Άνοιξη, σε χώρους που έχει την ευθύνη τους ο Δήμος.