Παιδικοί – Βρεφ. Σταθμοί Δημ. Ενότητας Νέας Ερυθραίας

Α Βρεφικός Σταθμός
ΠΑΝΟΡΜΟΥ 3, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
2108077137

 

Ο σταθμός στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο επιφάνειας 700 τ.μ. που κατασκευάστηκε από τον πρώην Δήμο Νέας Ερυθραίας και διαθέτει μεγάλες φωτεινές αυλές, ευρύχωρες αίθουσες απασχόλησης παιδιών και αίθουσα εκδηλώσεων, καθώς και βοηθητικούς χώρους με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό. Στον σταθμό φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 2,5 ετών.


Β’ Παιδικός Σταθμός
ΗΛΙΑ ΒΕΝΕΖΗ 8, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
2108079752

Ανεγέρθηκε το 2002 και στεγάζεται σε καινούριο ιδιόκτητο κτήριο επιφάνειας 700 τ.μ. στο καταπράσινο πάρκο της Αγίας Ματρώνας, στη διεύθυνση Ηλία Βενέζη 8. Διαθέτει μεγάλες φωτεινές αυλές, ευρύχωρες αίθουσες απασχόλησης παιδιών και αίθουσα εκδηλώσεων, καθώς και βοηθητικούς χώρους με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό. Στον παιδικό σταθμό φιλοξενούνται παιδιά από την ηλικία των 2,5 χρόνων μέχρι την εγγραφή τους στο νηπιαγωγείο.


Γ΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός

ΠΙΤΤΑ 15 & ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

2108000832

Λειτούργησε στο τέλος του 2015 και στεγάζεται σε καινούργιο ιδιόκτητο κτήριο. Το έργο του Σταθμού έγινε με επιχορήγηση από το ΕΣΠΑ. Διαθέτει μεγάλες φωτεινές αυλές, ευρύχωρες αίθουσες απασχόλησης παιδιών, καθώς και βοηθητικούς χώρους με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό. Στον βρεφονηπιακό σταθμό  φιλοξενούνται βρέφη από 6 μηνών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.