ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

10Νοε

ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Τη συνεχή συνεργασία του Δήμου Κηφισιάς με τον Εμπορικό Σύλλογο Κηφισιάς, επιβεβαιώνουν οι δύο πρόσφατες συναντήσεις Αντιδημάρχων με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων Γιάννης Παντελεάκης, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου στην οποία συμμετείχαν οι Αντώνης Λουμίδης και Ζεράρ Καραβάνης, την Τρίτη 9/11.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν θέματα εύρυθμης λειτουργίας του εμπορικού κέντρου Κηφισιάς μεταξύ αυτών συντήρησης πεζοδρομίων, ποδηλατοδρόμων και οδοστρώματος, αναβάθμισης ηλεκτροφωτισμού, αστυνόμευσης κ.α.  Ο κ. Παντελεάκης δεσμεύτηκε να επανέλθει επί όλων των θεμάτων.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση της Αντιδημάρχου  Εξυπηρέτησης και Φιλίας των Πολιτών, Δημοσίων Σχέσεων και Τουρισμού Νίνας Ασπασίας Βλάχου με την πρόεδρο του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Εριφύλη Λιλή Γαλλή, τον Αντιπρόεδρο Γεράσιμο Ρούσσο και μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου για τη προετοιμασία του Δήμου ενόψει των Χριστουγέννων και τον  εορταστικό στολισμό.

Ο Εμπορικός Σύλλογος εξέθεσε τις προτάσεις του για την ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας καθώς και φρέσκες ιδέες για το στολισμό στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών, περίοδο ιδιαίτερα σημαντική για τις επιχειρήσεις.

Οι Αντιδήμαρχοι μετέφεραν τις ευχές του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, για καλή και εποικοδομητική θητεία στο πρόσφατα εκλεγμένο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και έδωσαν και  τα δικά τους συγχαρητήρια.