ΚΕΜΜΕ

04Μάιος

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΜΜΕ 14/5 ΣΤΟ ΑΝΑΞΑΓΟΡΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

Το  Κ.Ε.Μ.Μ.Ε. σας καλεί στη Θεατρική Παράσταση  «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» του Θανάση Σκρουμπέλου με ερμηνευτή τον Θοδωρή Προκοπίου Τραγουδά η Τούλα Σιδέρη

Σάββατο 14 Μαΐου ώρα 20:00 Αίθουσα Εκδηλώσεων Αναξαγορείου Λυκείου Ν. Ερυθραίας Ν. Καζαντζάκη 29, Ν. Ερυθραία

20Απρ

100 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ -100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΞΑΓΟΡΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

Στο Αναξαγόρειο Λύκειο Νέας Ερυθραίας σε συνεργασία με το ΚΕΜΜΕ, δημιουργήθηκε έκθεση φωτογραφίας για τα 100 χρόνια Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής.

17Απρ

ΤΟ Δ.Σ. ΣΤΟ Ν.Π.∆.∆. ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς με την υπ.αρ. 66/2022 απόφαση του όρισε τα μέλη του Δ.Σ. Ν.Π.∆.∆. του ∆ήµου Κηφισιάς «Πνευµατικό Κέντρο Έρευνας και Μελέτης του Μικρασιατικού Πολιτισµού της Χερσονήσου της Ερυθραίας», κατά την  8η Τακτική Συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/4/2022. Η διάρκεια της θητείας του νέου ∆. Σ. είναι για ένα (1) έτος.

15Μαρ

ΕΠΑΡΣΗ ΛΑΒΑΡΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ- 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Η έναρξη των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, πραγματοποιήθηκε με την έπαρση της Ελληνικής σημαίας και των λαβάρων της Μικρασιατικής μνήμης, στο μνημείο των Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

20Σεπ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΤΙΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ 2021

Το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσαν φέτος οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τις «Αλλοτινές Πατρίδες 2021», που πραγματοποίησε το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς, με τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για τον COVID-19.

17Σεπ

ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2021 (17-19/9)

Μουσική, βιβλίο-παρουσίαση, παράσταση καραγκιόζη, αγώνας βόλεϊ και βόλτα με τα ποδήλατα στις Αλλοτινές Πατρίδες, του ΚΕΜΜΕ του Δήμου Κηφισιάς.

14Σεπ

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Για άλλη μια χρονιά το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει τις εκδηλώσεις μνήμης "Αλλοτινές Πατρίδες 2021" που ξεκίνησαν την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στην Νέα Ερυθραία και θα διαρκέσουν έως τις 19 Σεπτεμβρίου

31Αυγ

ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2021

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ (ΚΕΜΜΕ) του Δήμου Κηφισιάς όπως κάθε χρόνο, αποτίνει φόρο τιμής στον προσφυγικό ελληνισμό και θυμάται τις Αλλοτινές Πατρίδες.