Πολιτική

15Μαρ

Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς και τα Συμβούλια των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης εν όψει του πάνδημου εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  και της 196ης Εθνικής Παλιγγενεσίας

07Απρ

ΤΡΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΑ BEST CITY AWARDS

Τρία αργυρά βραβεία απέσπασε ο Δήμος Κηφισιάς στα Best City Awards 2020, με δύο έργα ανάπλασης, και με ένα έργο προσβασιμότητας. Η τριπλή βράβευση του Δήμου μας, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο εν μέσω πανδημίας καταδεικνύει τη συστηματική δουλειά που γίνεται από τους εργαζομένους και τους αιρετούς για τη βελτίωση και ανάπλαση των υποδομών.

05Απρ

Γ. ΘΩΜΑΚΟΣ ΚΑΙ Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Συνάντηση γενικής ενημέρωσης  είχε ο Βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και τους Αντιδημάρχους Νέας Ερυθραίας κι Εκάλης Νικήτα Κόκκαλη και Μάνο Μαρκεσίνη αντίστοιχα, κατά την επίσκεψή του  στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

18Μαρ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ATTICATV

Υπομονή και συνεργασία συνέστησε  στους πολίτες ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για την απομάκρυνση των τεράστιων ποσοτήτων πεσμένων δέντρων και κλαδιών που άφησε πίσω της η Μήδεια, το πρωτοφανές φαινόμενο της ταυτόχρονης πτώσης εκατοντάδων δένδρων.

09Μαρ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του Αντιδημάρχου Εκάλης Εμμανουήλ Μαρκεσίνη, του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Χαράλαμπου Σαχίνη, του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Αναστάσιου Τόσιου, του Γενικού Διευθυντή Αποχέτευσης Κωνσταντίνου Βουγιουκλάκη και της Γενικής Διευθύντριας Πελατών Στέλλας Πολιτάκη.

20Ιαν

Στην ιδιοκτησία του Δήμου η Πλατεία Αδαμών

Μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση της Πλατείας Αδαμών, συνολικής επιφάνειας 2.460 τμ επί των οδών Πελοποννήσου, Φυγαλείας και Ρούπελ είναι η συμβολαιογραφική πράξη για τη μεταβίβαση, προς τον Δήμο Κηφισιάς, των οικοπέδων που βρίσκονται στο ΟΤ 560 με πλήρη εξόφληση των πρώην ιδιοκτητών.

29Δεκ

Μειώσεις 50% ή απαλλαγές Δημοτικών τελών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Μείωση 50% ή απαλλαγή Δημοτικών  τελών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες -μονογονεϊκές, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, απόρους, ΑμεΑ, μακροχρόνια άνεργους, του Δήμου Κηφισιάς ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο για το 2021, σύμφωνα με την εισήγηση της Διοίκησης και των σχετικών εισηγήσεων των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας κι Εκάλης.

27Νοε

Τα Δημοτικά Τέλη για Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη για το 2021

Ρεαλιστικές και βιώσιμες μειώσεις της τάξεως του 7% στα δημοτικά τέλη επιχειρήσεων και σε συγκεκριμένες ζώνες νοικοκυριών αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, στη συνεδρίαση του στις 25/11, ισορροπώντας τις ανάγκες των πολιτών, με τις απαραίτητες επενδύσεις για τον εξοπλισμό της  Καθαριότητας του Δήμου μας. 

16Νοε

Καθημερινοί έλεγχοι σε όλο το Δήμο -Στην μάχη για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου μας

Έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά από τη Δημοτική Αστυνομία  του Δήμου Κηφισιάς για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιεί ελέγχους σε όλες στις λαϊκές αγορές που πραγματοποιούνται στον Δήμο μας.