Πολιτική

15Μαρ

Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς και τα Συμβούλια των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης εν όψει του πάνδημου εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  και της 196ης Εθνικής Παλιγγενεσίας

18Οκτ

Το Πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς θα εορτάσει και εφέτος με την αρμόζουσα επισημότητα την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου καθώς και την μνήμη του πολιούχου του Δήμου μας, του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη και προσκαλεί τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις.
Πρόγραμμα Εορτασμού

10Οκτ

Σημαντικά έργα στον Δήμο Κηφισιάς

Τα έργα του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών βρίσκονται σε διάφορα στάδια υλοποίησης.

10Οκτ

Διαπαραταξιακή συνάντηση για το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος 2020

Στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για προετοιμασία σημαντικών θεμάτων και αποφάσεων του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε συνάντηση – συζήτηση Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων όλων των Δημοτικών Παρατάξεων επί του Σχεδίου του Τεχνικού Προγράμματος του 2020

08Οκτ

Σε εξέλιξη τα έργα "Κατασκευή πεζοδρομίων κοινόχρηστων χώρων" και "Συντήρηση Ασφαλτικών Οδοστρωμάτων"

Τα έργα του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό Σε εξέλιξη είναι αυτή την περίοδο 11 εργολαβίες στον  Δήμο Κηφισιάς. Οι μελέτες, οι διαγωνισμοί και η επίβλεψη των έργων πραγματοποιούνται από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.