Παιδεία

06Ιουλ

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την Άδεια Δόμησης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου, κατόπιν μίας ακόμη προγραμματισμένης επίσκεψης εκ μέρους του Δήμου του Αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας Μιχάλη Καυγαλάκη,  στην Πολεοδομία Βόρειου Τομέα εξασφαλίστηκε η Έγκριση Δόμησης, που αποτελεί το 95% της προέγκρισης για την Στερέωση και Αποκατάσταση Διατηρητέων και Προσθήκη Στατικώς Ανεξάρτητου Κτιρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.

28Ιουν

Πρόταση για την ονομασία του σχολικού έτους 2018-2019 σε σχολικό έτος «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ»

Είμαστε δημότες και κάτοικοι ενός Δήμου με μεγάλη Ιστορία.
Η Νέα Ερυθραία μας δημιούργημα των Μικρασιατών της χερσονήσου της Ερυθραίας και η Κηφισιά μας κοιτίδα του πολιτισμού και της Ιστορίας της Ελλάδας μας από τα αρχαία κιόλας χρόνια.

18Ιουν

ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί 2018 - 2019: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των γονέων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2018-2019, που αφορά φιλοξενία παιδιών σε δημοτικούς ή ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

08Ιουν

Δράση στη μαθητική κοινότητα του Δήμου Κηφισιάς Μια συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ με τον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος βρέθηκε σήμερα, κοντά στις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, στο Εξεταστικό Κέντρο του Αναξαγόρειου Λυκείου Νέας Ερυθραίας.

07Ιουν

Άρωμα Ελλάδας στην 4η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών

Για τέταρτη χρονιά, συνεχίζουμε να προβάλλουμε το έργο που επιτελείται στους Σταθμούς του Δήμου μας μέσα από την διοργάνωση της Ενιαίας Καλοκαιρινής Γιορτής που είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα.