Παιδεία

26Μαρ

Έκτακτες οικονομικές ελαφρύνσεις από τον Δήμο Κηφισιάς

Πρωτοβουλία για οικονομικές ελαφρύνσεις για όλες τις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές λόγω του νέου κορονοιού αλλά και για απαλλαγές τροφείων για όσο διάστημα μένουν κλειστοί οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος...

24Μαρ

Μέτρα του Δήμου Κηφισιάς για τον νέο κορονοϊό

Ο Δήμος Κηφισιάς βρίσκεται σε επαγρύπνηση. Υπάρχει διαρκής παρακολούθηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες μας και τον Ιατρό Εργασίας, των ανακοινώσεων και οδηγιών που εκδίδονται από τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του νέου κορονοϊού και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του. 

23Μαρ

Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας: Κατασκευή Ελληνικής Σημαίας

Τα στελέχη της Προσχολικής Αγωγής του Δήμου μας καταβάλλουν προσπάθεια για εξ' αποστάσεως δραστηριότητες δημιουργικών και παιδαγωγικών δράσεων για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, με πρωτοβουλία του Εντεταλμένου των Δημοτικών Σταθμών Γιάννη Παντελεάκη και μέσω του .Blog που έχει δημιουργηθεί.

10Μαρ

Κλειστοί παιδικοί σταθμοί και σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς ανακοινώνει ότι θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης δημόσια και ιδιωτικά (βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) από τις 11/3 και για τις επόμενες 14 ημέρες, κατόπιν απόφασης που ελήφθη (10/3) από το Υπουργείο Υγείας.

06Μαρ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Σας ενημερώνουμε ότι η ομιλία της κας Μαρίας Γεωργαλά με θέμα "Λήψη απόφασης. Είναι ευκολότερο απ'όσο νομίζουμε, αν χρησιμοποιήσουμε τις κατάλληλες μεθόδους και εργαλεία", η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή 6/3 και ώρα 7.10μ.μ., αναβάλλεται για τον προσεχή Μάιο.

03Μαρ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Ενημέρωση του Δήμου Κηφισιάς για τα μέτρα πρόληψης για τον νέο κορωνοϊό

Ο Δήμος Κηφισιάς βρίσκεται σε επαγρύπνηση από τις 31/12/2019, όταν οι Κινέζικες αρχές ενημέρωσαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τον νέο κορωνοϊό. Υπάρχει διαρκής παρακολούθηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες μας και τον Ιατρό Εργασίας, τόσο των ανακοινώσεων και οδηγιών που εκδίδονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον  Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας  για  τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό, όσο και κάθε σχετικής πληροφορίας που περιέρχεται σε γνώση μας από την τοπική κοινωνία (σχολεία κ.α).

24Φεβ

Τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Κηφισιάς Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης

Στον ορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δήμου Κηφισιάς Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης», προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2020.