Παιδεία

11Σεπ

Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς τα έργα στα Σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς και την νέα σχολική χρονιά στέκεται αρωγός στην προσπάθεια για επαρκείς, ασφαλείς και παιδαγωγικά άρτιους σχολικούς χώρους, πάντοτε με τη στήριξη και τη συνδρομή της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

07Σεπ

Μεγάλη η επιτυχία των μαθητών του Δήμου Κηφισιάς στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δήμου Κηφισιάς διακρίθηκαν με τις προσπάθειές τους και φυσικά με την αρωγή των εκπαιδευτικών τους και των οικογενειών τους στο δύσκολο στίβο των Πανελλήνιων Εξετάσεων. Πολύ μεγάλος είναι ο αριθμός των παιδιών που κατάφεραν να εισαχθούν στην Ανώτερη και Ανώτατη Βαθμίδα της Εκπαίδευσης. 

03Σεπ

Μαθήματα ζωγραφικής στο Δήμο Κηφισιάς

Το εργαστήρι Ζωγραφικής παιδιών και εφήβων του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, ξεκινά τα μαθήματα ζωγραφικής την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018.

29Αυγ

Συγχαρητήρια του Δήμου Κηφισιάς και του Δημάρχου Γ.Θωμάκου, στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ιδιαίτερα υπερήφανος ο Δήμος μας για τις νέες και τους νέους που πέτυχαν την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

27Ιουλ

Άδεια Δόμησης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας

Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για τη στερέωση και αποκατάσταση των διατηρητέων κτηρίων και προσθήκη ανεξαρτήτου κτηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας (αριθμός άδειας δόμησης 81) , από την Υπηρεσία Δόμησης Βορείου Τομέα, την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018.

06Ιουλ

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την Άδεια Δόμησης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου, κατόπιν μίας ακόμη προγραμματισμένης επίσκεψης εκ μέρους του Δήμου του Αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας Μιχάλη Καυγαλάκη,  στην Πολεοδομία Βόρειου Τομέα εξασφαλίστηκε η Έγκριση Δόμησης, που αποτελεί το 95% της προέγκρισης για την Στερέωση και Αποκατάσταση Διατηρητέων και Προσθήκη Στατικώς Ανεξάρτητου Κτιρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.