Υγεία

22Ιαν

Παρουσίαση βιβλίου "Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα"

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, παρουσιάστηκε στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας στην Αθήνα, η δεύτερη έκδοση του βιβλίου "Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα" το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας εξαίρετων επιστημόνων υπό τον συντονισμό της ομάδας της πρωτοβουλίας SMOKEFREEGREECE.

15Ιαν

Ενέργειες για την βελτίωση της καθαριότητας στον Δήμο μας

Συστηματική προσπάθεια καταβάλλεται από την Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς και τους εργαζόμενους για την βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας στον “ευαίσθητο” τομέα της καθαριότητας.

18Δεκ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ με θέμα «Εμβολιασμός Ενηλίκων για Υγιή και Ενεργό Γήρανση»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ με θέμα «Εμβολιασμός Ενηλίκων για Υγιή και Ενεργό Γήρανση», που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας, την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου.

21Νοε

Εγκαινιάστηκε ο Συμβουλευτικός σταθμός για την Άνοια στον Δήμο Κηφισιάς

Στο πλαίσιο της παροχής περισσότερων υπηρεσιών υγείας για τους ηλικιωμένους πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης, ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών,  προχώρησε στην λειτουργία μιας νέας δομής του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια

20Νοε

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Κηφισιάς

Το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων ( ΕΔΔΥΠΠΥ ) διοργάνωσε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων ( ΕΔΟΚ ) το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 για το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Κηφισιάς.

19Νοε

Βράβευση του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς ήταν στους Δήμους που βραβεύτηκαν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 από το ΕΔΔΥΠΠΥ για την αρτιότητα του ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς, στα πλαίσια του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων(ΕΔΔΥΠΠΥ).

06Νοε

Εγκαίνια Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια στο Δήμο Κηφισιάς Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Εγκαίνια Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια στο Δήμο Κηφισιάς
Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια στο Γ΄ ΚΑΠΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κηφισού & Αγραύλης) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ( ιατρείο του ΚΑΠΗ).

23Οκτ

Αιμοδοσία Δήμου Κηφισιάς (11/11)

Ο Δήμος Κηφισιάς οργανώνει αιμοδοσία την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 από τις 9 το πρωί έως τη μια το μεσημέρι στην Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Β. Γκατσόπουλος, στο ισόγειο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 8012632).

17Οκτ

Αναβολή επ αόριστον του αντιγριπικού εμβολιασμού για τις 22/10

O Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει τους πολίτες, πως το ΠΕΔΥ αναβάλλει επ’ αόριστον τον  ομαδικό αντιγριπικό εμβολιασμό που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, για τεχνικούς λόγους.