Υγεία

14Απρ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΡΟΝΟΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

   Η επιστημονική ομάδα και εκπρόσωποι του ΔΣ του ΚΠ ΠΡΟΝΟΗ υποδέχτηκαν στις 13/04/2021,  την Υφυπουργό Υγείας κα  Ζωή Ράπτη και τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ,  κο Αθανάσιο Θεοχάρη για να τους ενημερώσουν για το επιστημονικό έργο του φορέα.        

12Απρ

ΣΤΑ 930 RAPID TESTS COVID -12 ΘΕΤΙΚΑ

Για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού διοργανώθηκε στον Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS COVID, την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου Νέας Κηφισιάς.

12Απρ

ΑΠΟΒΛΗΤΑ SELF-TEST COVID-19

Οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων από τη χρήση των self–test

08Απρ

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΤΟ SELF TEST

Δευτέρα 12 Απριλίου επαναλειτουργούν διά ζώσης τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, ημερήσια και εσπερινά, όλης της χώρας με μέτρα και υποχρεωτικά self test δύο φορές την εβδομάδα για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

16Μαρ

31 ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς για το 2021, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

16Μαρ

ΣΤΑ 608 RAPID TESTS COVID -10 ΘΕΤΙΚΑ

Για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού διοργανώθηκε στον Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ),