Πολιτισμός

27Σεπ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΚΛΗ

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς δόθηκε με μεγάλη επιτυχία μια μουσική βραδιά από την ταλαντούχο Ευαγγελία Μουμούρη και τον πολλά υποσχόμενο νέο τραγουδιστή, Δημήτρη Κίκλη.

24Σεπ

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ

Μοιραστείτε λίγες ώρες τη συντροφιά με ένα από τα αδέσποτα σκυλάκια που φιλοξενούνται σε δομές του Δήμου Κηφισιάς και δώστε του μεγάλη χαρά, καθώς λαχταρά μια βόλτα στο πανέμορφο προάστιο μας.

24Σεπ

ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΙΟ»

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στην Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας δόθηκε με μεγάλη επιτυχία μια μουσική βραδιά από το «Γνωστό Τρίο». Ένας περίπατος με Σμυρνέϊκα και Ρεμπέτικα τραγούδια ταιριασμένα απόλυτα με τη λαϊκή μας έκφραση.

24Σεπ

ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ

 
Στις 10 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς ζωντάνεψε η ζωή της μεγάλης ιέρειας του θεάτρου Μαρίκας Κοτοπούλη. Η καταξιωμένη ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα απέδωσε
τη σφοδρότητα των θυελλωδών συγκινήσεων της «δασκάλας» του θεάτρου μέσα από τον αριστοτεχνικά γραμμένο θεατρικό της μονόλογο. Δίπλα της πάντα ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.
Η μυθιστορηματική ζωή της αντισυμβατικής πρωταγωνίστριας Μαρίκας Κοτοπούλη που πήγε κόντρα στην εποχή της βάζοντας πάνω από το ταλέντο της θεατρικής τέχνης εκείνο της ζωής.
24Σεπ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ (2-3/9)

Το Σωματείο «Πνοή – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού», στρέφοντας το βλέμμα και τη σκέψη στα παιδιά που έχουν ανάγκη νοσηλείας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε όλη τη χώρα, προσκαλεί σε μία εκδήλωση για τη στήριξή τους.

21Σεπ

ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2021 Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, γίνεται ΜΟΝΟ με τηλεφωνικές κρατήσεις, ώρες 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή), στο τηλέφωνο 213-2007204. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο άτομα.