Πολιτισμός

07Ιαν

Πλήθος κόσμου στην Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Δήμου Κηφισιάς

Με βραβεύσεις, ποιοτική μουσική,ευχές, παρουσίαση της βραδιάς από την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, αλλά και την παρουσία πλήθους κόσμου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του ο Δήμος Κηφισιάς την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019, σε ένα από τα πιο ιστορικά κτήρια της Κηφισιάς, στο Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση», στην πλατεία Κεφαλαρίου.

24Δεκ

Χριστούγεννα στην Κηφισιά 2018

Αποχαιρετώντας το 2018 οι εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζονται με απολαυστικές θεατρικές παραστάσεις για παιδιά στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), αλλα και μία ξεχωριστή μουσική παρουσία στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου.

24Δεκ

Βίοι Αγίων από το Εργαστήριο Αγιογραφίας του Δήμου Κηφισιάς

Συγκλονιστική ήταν η ομιλία του Αρχιμανδρίτη I. N. Ευαγγελιστρίας Νέας Ερυθραίας π. Αθανασίου Ντέτσικα με θέμα «Μηνύματα από τον Θεό που έγινε νήπιο» η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, στην κατάμεστη από πολίτες και φορείς αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΜΜΕ.

17Δεκ

Χριστούγεννα στην Κηφισιά

Παραστάσεις διαφορετικού είδους παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς.

10Δεκ

Κηφισιά και Νέα Ερυθραία άναψαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους

Με τις φωταγωγήσεις των δύο δέντρων και δύο μοναδικές συναυλίες ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Κηφισιάς και του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς. 

05Δεκ

Η Κηφισιά υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Η ομορφότερη γιορτή του χειμώνα, τα Χριστούγεννα, είναι προ των πυλών!
Ο Δήμος μας φωταγωγημένος υποδέχεται τους επισκέπτες που επιθυμούν να νιώσουν την μαγική θαλπωρή των ημερών.