Πολιτισμός

16Νοε

Οι διαλέξεις του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες ξεκίνησε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του Δήμου Κηφισιάς, οι οποίες προκάλεσαν την ενεργό συμμετοχή του κόσμου με πλήθος ερωτημάτων όπως η ομιλία του Νίκου Κυριαζή, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πανεπιστημίου Πειραιώς

15Νοε

4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Δήμου Κηφισιάς

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει  για 4η χρονιά το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Δήμου Κηφισιάς. Ένας ξεχωριστός θεσμός που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στην Αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), με ώρα έναρξης προβολών 17:30.

07Νοε

Με απόλυτη επιτυχία η 1η ομαδική έκθεση από το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 1η ομαδική έκθεση από το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς, σε διδασκαλία της κ. Εύης Νικολάκη.

02Νοε

Οδηγός της Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε στον εμπλουτισμό του οδηγού της πόλης μας, ο οποίος βοηθά τον πολίτη να γνωρίσει την ιστορία του καταπράσινου προαστίου και να ενημερωθεί για όλες τις δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει στην Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία και την Εκάλη.

02Νοε

«Ο κουτσομπόλης» του Ψαθά από το Λαϊκό Θέατρο Νέας Ερυθραίας

Το Λαϊκό Θέατρο Νέας Ερυθραίας παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά "Ο Κουτσομπόλης" σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μαραγκού. Σκηνικά κοστούμια: Μαρία Ποθητού, Μουσική Επιμέλεια: Κάτια Τραπελίδη, Φωτισμοί : Θανάσης Ντούλας

25Οκτ

Γυναίκες Ηπειρώτισσες

Στις 19 Οκτωβρίου στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος παρουσιάστηκε ένα οδοιπορικό ιστορικής μνήμης στις Γυναίκες Ηπειρώτισσες «Ξαφνιάσματα της φύσης». Τιμή και δόξα σ’ αυτές τις γυναίκες που έγραψαν το πολυύμνητο Έπος του 1940. 

23Οκτ

Τρίτος περίπατος στα Αρχοντικά στο Δήμο Κηφισιάς

Για τρίτη φορά ο Δήμος Κηφισιάς έδωσε την ευκαιρία σε πολίτες να δουν ιστορικά αρχοντικά της περιοχής, να ακούσουν την ιστορία τους και να μάθουν για την ποικιλία των αρχιτεκτονικών ρυθμών και επιρροών.

18Οκτ

2η συνάντηση της ένωση "Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς" (15/11)

Η Ένωση «Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς, με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» στις 18:30 θα πραγματοποιήσει την δεύτερη συνάντησή της.