ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ  
>> Πλοήγηση
Αναζήτηση
Ενημερωτικά Δελτία
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Δημοσκοπήσεις
.
  Κατηγορίες Ανακοινώσεων  
.
.
.
.
Καλώς Ήρθατε στο Δήμο μας!
Δευτέρα 23.01.2017
ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 56η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
   

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 56η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

 

Η 56η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί και φέτος τους λάτρεις των λουλουδιών.

Σε μια λαμπρή τελετή στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Γ. Χιωτάκης η Πρόεδρος κα Ελευθερία Λιαπάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς παρουσία της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνας Μπατζελή τέλεσαν τα εγκαίνια της 56ης Ανθοκομικής Έκθεσης.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Γ. Χιωτάκης στην ομιλία του τόνισε πως

«το φυσικό περιβάλλον στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια υποβαθμίζεται. Συμμετοχή σε αυτή την υποβάθμιση έχουν οι δασικές πυρκαγιές. Ο Δήμος Κηφισιάς για μια ακόμη φορά κάνει έκκληση να κηρυχθεί η Πεντέλη ως Εθνικός Δρυμός. Ότι δεν περιλαμβάνεται στο σχέδιο πόλεως είναι δάσος και πρέπει να διαφυλαχθεί, και κατέληξε ότι είναι μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, να γεμίσουμε τους ελεύθερους χώρους, τα μπαλκόνια και τις ταράτσες μας με φυτά και λουλούδια για να βελτιώσουμε το μικροκλίμα μας, άρα και την ποιότητα ζωής μας. Οι αγώνες για το περιβάλλον πρέπει να μας βρίσκουν όλους ενωμένους».  

Τα εγκαίνια της 56ης Ανθοκομικής Έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας  Αττικής κ. Λιακόπουλος, ο πρέσβης της Ινδονησίας κ. Ρουσντί, οι Δήμαρχοι Χαλανδρίου κ. Ζαφειρόπουλος, Χολαργού κ. Νικολάου, Ηρακλείου κ. Γεωργόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και προέδρος του Σκιαρίδιου Ιδρύματος κ. Σιγουράκος, ο Περιφερειάρχης Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Παναγιώτης Βελής, ο Επίτιμος Αρχηγός της Αεροπορίας κ. Αλέξανδρος Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του ΙΓΕ κ. Μπέσης, η Διοικητής της Τροχαίας Κηφισιάς κ. Κρικέτου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς κ. Παναγόπουλος, ο Διοικητής Ασφαλείας Κηφισιάς κ. Σκούρας Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Στην 56η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς συμμετέχουν Έλληνες παραγωγοί, που επί σειρά ετών έχουν αναδείξει την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ως κορυφαίο γεγονός της Ελληνικής Ανθοκομίας. Φέτος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, φέρνοντας στις καλύτερες τιμές περί τα 2300 διαφορετικά είδη φυτών! Επίσης, για 5η χρονιά, θα υπάρξει τμήμα του Αγροτουριστικού Πανηγυριού της Επιδαύρου, με παραδοσιακά και αγνά-οικολογικά προϊόντα διατροφής, το οποίο θα έρθει να ολοκληρώσει την αλυσίδα «Διατροφή-Περιβάλλον-Πράσινο» που μας συνδέει με την καλύτερη ποιότητα καθημερινής ζωής.

 

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ