Προβολή της ταινίας στο ΚΕΜΜΕ

10Απρ

Προβολή της ταινίας στο ΚΕΜΜΕ

Η πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) Έφη Κούτση και το Δ.Σ. ποσκαλούν την Δευτέρα 22 Απριλίου 201 και ώρα 19:30 στην προβολή της ταινίας μεσαίου μήκους «ΜΕΡΕΣ ΒΡΟΧΗΣ» του Αλεσάντρο Σπηλιωτόπουλος, με τους ηθοποιούς Παναγιώτη Μπουγιούρη, Χριστίνα Γερογιάννη, Ζαχαρία Ρόχα κα Ανδρέα Μαριανό.
Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ν. Ερυθραίας, με τον κ. Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο από την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος» και την οργάνωση «Άνθρωποι αγάπης».
Μετά ην προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συναυλία με τραγούδια από το sound track της ταινίας καθώς και μελοποιημένη ποίηση Ελλήνων ποιητών της συνθέτριας της ταινίας Έλενας Παυλέα.
Η Χριστίνα Γερογιάννη θα διαβάσει αποσπάσματα από την «Ασκητική» του Ν. Καζαντζάκη, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του.
Στο μουσικό μέρος πιάνο θα παίξει η συνθέτρια Έλενα Παυλέα, θα ερμηνεύσουν η Αλκμήνη Χατζηνάσιου και η Μαρίνα Νικολαίδου. Στο φλάουτο η Ελλάς Χαλκιά, τσέλο η Σίσυ Μπαρακάρη και επιμέλεια ήχου του Δημήτρη Ζόγκα.
Η είσοδος στο κοινό είναι ελύθερη, αλλά επιζητείται η προσφορά συσκευασμένων τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Νέας Ερυθραίας τις ημέρες του Πάσχα