Εγκαίνια της Παιδικής Χαράς για Άτομα με Αναπηρίες

27/06/2017 - 08:45

Εγκαίνια της Παιδικής Χαράς  για Άτομα με Αναπηρίες
την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.30
Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου
 
Η πρώτη παιδική χαρά για ΑμεΑ, στον Δήμο Κηφισιάς μοιράζει τους τελευταίους μήνες πολλά χαμόγελα στον φιλόξενο χώρο της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου, στη Νέα Κηφισιά. Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Παιδικής Χαράς για Άτομα με Αναπηρίες και θα ήταν ιδιαίτερη τιμή να παρευρεθείτε στην λιτή τελετή.
Ο χώρος περιλαμβάνει ειδικά πολυόργανα που μπορούν να προσφέρουν την ευκαιρία στα παιδιά έως και 14 ετών με ειδικές ανάγκες να αθληθούν και να απασχοληθούν δημιουργικά. Φέρει πινακίδα με το σήμα καταλληλότητας του Υπουργείου Εσωτερικών έχοντας όργανα και εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ) και τη ισχύουσα νομοθεσία.
Οι υποδομές που πλαισιώνουν την παιδική χαρά, προσφέρθηκαν  από φορείς και εταιρίες ενώ στο έργο σημαντική ήταν η συνδρομή φυσικών προσώπων, της Τεχνικής Υπηρεσίας και των τεχνικών συνεργείων του Δήμου Κηφισιάς.

Ευχαριστούμε θερμά:

1. Τους Ροταριανούς ομίλους:

2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ.Ρ

Ρ.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Συντονιστής όμιλος)

Ρ.Ο.ΑΘΗΝΩΝ

Ρ.Ο.ΑΝΟΙΞΗ-ΣΕΜΕΛΗ

Ρ.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑ-ΕΚΑΛΗ

Ρ.Ο.ΚΟΡΩΠΙ

οι οποίοι χρηματοδότησαν τα όργανα κούνια, φωλιά, μύλος, τρίλιζα, πλαίσιο κούνιας ΑΜΕΑ .

2.Την  εταιρεία “Ernst & Young Building a better working world ” η οποία χρηματοδότησε το δάπεδο ασφαλείας.

3.Την εταιρεία εξοπλισμού παιδικών χαρών “Ηλιαχτίδα”, η οποία χρηματοδότησε  και τοποθέτησε δάπεδο ασφαλείας και ειδικό κάθισμα κούνιας ΑΜΕΑ.

4.Την εταιρεία πιστοποιήσεων Eurocert, η οποία έλεγξε την παιδική χαρά και εξέδωσε πιστοποιητικό συμμόρφωσης, χωρίς αμοιβή.