Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Επιχειρηματικές Ιστορίες Μόδας

10Νοε

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Επιχειρηματικές Ιστορίες Μόδας

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 6:30μ.μ

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους φίλους της δράσης Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά με θέμα «Επιχειρηματικές Ιστορίες Μόδας», στην καφετέρια ZAMBRI, Αγ.Δημητρίου 9 στην Κηφισιά.
Στη δράση επιχειρηματικότητας που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς κ.Γιώργου Θωμάκου από το 2017, θα μιλήσει ο πρωτοπόρος σχεδιαστής ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΚΛΕΝΗΣ που σημάδεψε με το πέρασμά του πάνω από δεκαετίες την εγχώρια βιομηχανία μόδας.
Το θέμα της ομιλίας του είναι «ΟΣΜΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ,
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ».

 

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 6:30μ.μ. σας περιμένει ο Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά με θέμα «Επιχειρηματικές Ιστορίες Μόδας», στην καφετέρια ZAMBRI, Αγ.Δημητρίου 9 στην Κηφισιά. Η δράση επιχειρηματικότητας υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς κ.Γιώργου Θωμάκου από το 2017, στο πλαίσιο της προώθησης της επιχειρηματικότητας. Η κα.Ασπασία-Νίνα Βλάχου, αρμόδια Αντιδήμαρχος επιμελείται τη διοργάνωση των δράσεων της επιχειρηματικότητας.
Αξιόλογοι ομιλητές με γνώσεις και εμπειρία στο χώρο της Μόδας και του επιχειρείν θα παρουσιάσουν τη δική τους «ιστορία»:
1) Ο κ.Χάρης Τσιμόγιαννης, ειδήμων της εγχώριας και διεθνούς Μόδας, αντιπρόσωπος κατά καιρούς διάσημων οίκων του εξωτερικού όπως είναι ο Valentino και Oscar de la Renta και ιδιοκτήτης της κομψής κόγχης New Image.
2) Ο κ.Δημήτρης Θανέλλας, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Rococo, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης τα τελευταία 40 χρόνια, διαδραματίζοντας κυρίαρχο ρόλο στον ελληνικό χώρο κομψότητας.
3) Ο κ.Δημήτρης Αρμάος, γεμολόγος, ιδιοκτήτης και σχεδιαστής των γνωστών κοσμηματοπωλείων ARMAOS, τα οποία έχουν ιστορία μισού αιώνα στην ελληνική αργυροχρυσοχοΐα.
4) Η κα.Μαρία Ξυπολιτά, δημιουργός της ελληνικής επιχείρησης Kook που φιλοτεχνεί τις στολές των κορυφαίων σεφ σε Ελλάδα και εξωτερικό.
5) Ο κ.Βασίλης Μπόρσης και η κα.Ρωξάνη Μπόρση, ένα ζευγάρι δημιουργικό με διεθνή φήμη καθώς συμμετέχουν σε ντεφιλέ σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Είναι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας V&R, η οποία δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και κατασκευή χειροποίητων πλεκτών τσαντών.
6) Η καλλιτέχνης κα.Ειρήνη Λιναρδάκη, «myirenecreations», είναι χομπίστρια αλλά παρ’όλα αυτά έχει καταφέρει τα χειροποίητα faux bijoux που δημιουργεί να θαυμάζονται ιδιαίτερα.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο πλην του καφέ.