Συνεχής Ενημέρωση

20Σεπ

Αγιασμοί και εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας 3ης Ηλικίας των ΚΑΠΗ του Δήμου μας

Ξεκίνησε η λειτουργία των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς. Οι δημότες της τρίτης ηλικίας έχουν βρει ξανά στους γνώριμους και φιλόξενους χώρους των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, τις δημιουργικές τους συντροφιές και ασχολίες.

20Σεπ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου στον Δήμο Κηφισιάς (22/9)

Σύμφωνα με την αριθ. απόφαση (17720) του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου, με την επωνυμία «UNDER ARMOUR RUN KIFISSIA CHALLENGE», την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, θα γίνει προσωρινή και πλήρη διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες από 07:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους της περιοχής του Δήμου Κηφισιάς ως εξής:

19Σεπ

Ιδιαίτερη μουσική βραδιά χάρισε στους θεατές η Κρίστυ Καθαρίου

Κάτω από το φεγγάρι που έλουζε τον ουρανό της Κηφισιάς, σε μια μοναδική μουσική βραδιά, με ‘’Μελωδίες Θερινής Νυκτός’’ ,που μόνο η εκπληκτική υψίφωνος Κρίστυ Καθαρίου, μπορεί να χαρίσει, με την καταπληκτική κρυστάλλινη φωνή της, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι βρέθηκαν την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο, Αίθριο του Δημαρχείου της Κηφισιάς.