5ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

03Απρ

5ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, διοργανώνει από Δευτέρα 10 – Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, το 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ενθάρρυνση και η ανάδειξη της θεατρικής – καλλιτεχνικής δημιουργίας, γιατί το θέατρο αποτελεί σχολείο κοινωνικής και αισθητικής παιδείας. Επιπρόσθετα αναπτύσσει δεσμούς φιλίας μεταξύ των συμμετεχόντων και δημιουργεί ένα πολιτιστικό κίνημα.
Το Φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και θα βραβευθούν οι παρακάτω κατηγορίες:
α) Καλύτερης Παράστασης
β) Σκηνοθεσίας
γ) Α’ Ανδρικού ρόλου
δ) Α’ Γυναικείου ρόλου
Θα λάβουν μέρος 5 θίασοι οι οποίοι θα επιλεγούν από επιτροπή, η οποία αποτελείται από καλλιτέχνες της πόλης μας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Βιογραφικό σημείωμα του ερασιτεχνικού θιάσου (απαραίτητα τα στοιχεία επικοινωνίας με κάποιο μέλος ή μέλη του θιάσου)
2. DVD της θεατρικής παράστασης με τους συντελεστές που θα συμμετέχουν κι εφόσον η παράσταση επιλεγεί – αναλυτικό σημείωμα με τους ηθοποιούς και τους ρόλους που ερμηνεύει ο καθένας κι όλους του υπόλοιπους συντελεστές και τις ιδιότητες τους. Το υλικό που θα αποσταλεί δεν θα επιστραφεί. 
3. Για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ, εφόσον επιλεγεί ο θίασος, είναι απαραίτητη η έγγραφη άδεια του συγγραφέα, του μεταφραστή ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα.
4. Ο θίασος μπορεί να συμμετέχει μόνον με ένα έργο.
5. Η συμμετοχή πρέπει να κατατεθεί έως την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Εμ. Μπενάκη 3, Τ.Κ. 145 61 Κηφισιά (Δευτ. – Παρ. 9 π.μ. – 3 μ.μ. τηλ. 213 2007 204, 205, 207)

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ»
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ