3ος Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας

Ο 3ος Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο ZAMBRI στην Κηφισιά. Οι ιδρυτές και δημιουργοί των start up εταιρειών, κ.Αιμίλιος Χαλαμανδάρης από την εταιρεία Innoetics, οι κ.κ.Αλέξανδρος Καραβίτης και Πέτρος Ζιώγας από την Syncbnb, η κα.Μαργαρίτα Αθανασίου από την Brainy και η κα.Εύα Ανυφαντή από την Memneshow, μίλησαν για τη δημιουργία των εταιρικών τους σχημάτων, τις προκλήσεις που συνάντησαν, τη σημερινή πορεία της εταιρείας τους και τους μελλοντικούς τους στόχους. Μετά το τέλος της κάθε παρουσίασης υπήρξε χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό, οι οποίες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Στον Ανοικτό Καφέ παρευρέθηκαν η κα.Αθανασία (Σίσσυ) Παπασπύρου,Αντιδήμαρχος Δημοτικών Πόρων και Προσωπικού, ο κ.Παντελής Παπανικολόπουλος, Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Τοπικών Αγορών και Εργασίας, ο κ.Ευάγγελος Αυλήτης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και η κα.Πόλυ Αστερίου, Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς και Πρόεδρος Α.Ε. ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ.

Η μεγάλη προσέλευση και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι Δημότες για τη συγκεκριμένη δράση οδήγησε στην απόφαση να πραγματοποιηθεί και 4ος Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στις 6μ.μ. στο Fruzaty Cafe Lunch Bar, στη Νέα Κηφισιά. Οι “συνταγές επιτυχίας” εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, κ.Ευάγγελο Αυλήτη