2ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στον Δήμο Κηφισιάς

Δράση, γρίφοι και πολύ παιχνίδι…
Ζήστε το ξανά μαζί μας και φέτος!

2ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στον Δήμο Κηφισιάς
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018  και ώρα 11.00 στο Άλσος Κηφισιάς

Αν θέλετε να φτιάξετε και εσείς την δική σας ομάδα σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα για τις δηλώσεις συμμετοχών των ομάδων.

Πληροφορίες για το φετινό παιχνίδι:
Το φετινό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού θα διαφέρει από το αντίστοιχο περσινό στον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες θα παίρνουν τους γρίφους.
Τυπώθηκε ένα booklet στο οποίο υπάρχουν όλοι οι γρίφοι (πλην του τελικού). Οι γρίφοι είναι περισσότεροι από τους περσινούς.
Οι ομάδες θα μπορούν να πηγαίνουν από τον ενα γρίφο στον επόμενο χωρίς να απαιτείται να έρχονται από το αρχηγείο του παιχνιδιού.
Αυτό θα γίνει στην αρχή για να πάρουν το βιβλίο, μετά ξανά στον 10ο γρίφο για check και τέλος στον γρίφο του Θησαυρού.
Εξαιρετική προσοχή θα απαιτηθεί από τις ομάδες στα ταμπελάκια που θα υπάρχουν στα σημεία που παραπέμπουν οι γρίφοι. Ομάδα η οποία θα καταστρέψει ταμπελάκι θα αποβληθεί αμέσως από το παιχνίδι.
Σε καμία περίπτωση δεν θα χρειαστεί να μπείτε σε κάποιο κτίριο, ή άλλο κλειστό χώρο. Σε όλες τις περιπτώσεις τα πλαστικοποιημένα ταμπελάκια θα βρίσκονται στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Καλό θα είναι οι κυνηγοί να τα φωτογραφίσουν όλα τα ταμπελάκια γιατί πάνω τους βρίσκεται τυπωμένο το check mark που θα σας ζητηθεί από τη διοργάνωση.
Θα σας δοθεί ένα μπαλαντέρ το οποίο θα μπορέσετε να "αγοράσετε" τη σωστή απάντηση από τη διοργάνωση στην περίπτωση που δεν μπορείτε να λύσετε κάποιο γρίφο και έχετε "κολλήσει". Μόνο ένα γρίφο.
Δεν ισχύει το μπαλαντέρ για τον τελικό γρίφο.
Απαραίτητα να έχετε μαζί σας:
- Smartphone με ικανή camera, σύνδεση στο internet και gps.
- Ψαλίδι
- Σελοτεϊπ
- Σημειωματάριο και μολύβι ή στυλό
Καλή επιτυχία σε όλους!