1η Αξιολόγηση του προγράμματος Νεανικής Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς

Το Φυτώριο Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζει τις δράσεις του, υποστηρίζοντας τη νέα επιχειρηματικότητα και την εξέλιξη καινοτόμων ιδεών σε προϊόντα/υπηρεσίες, με απώτερο σκοπό την εμπορική εκμετάλλευσή τους, την ίδρυση εταιρειών και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Έχοντας υποδεχθεί συνολικά 32 αιτήσεις για την ένταξη επιχειρηματικών ομάδων στο πρόγραμμα του Δήμου, τη Δευτέρα 7.5.2018 διεξάγεται στο Domotel Kastri Hotel (Ελευθερίου Βενιζέλου 154 και Ρωμυλίας, Καστρί, Νέα Ερυθραία) η πρώτη διαγωνιστική διαδικασία επιλογής 10 έως 12 επιχειρηματικών ιδεών που θα συνεχίσουν στα επόμενα στάδια του Φυτωρίου.

Η διαδικασία είναι ανοικτή για το κοινό, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει τις σύντομες παρουσιάσεις των αιτούντων και να συμμετέχει στην ψηφοφορία επιλογής των επιχειρηματικών σχημάτων.

Στα επόμενα στάδια του προγράμματος περιλαμβάνεται η διεξαγωγή επιχειρηματικών εργαστηρίων με θεματολογία σχετική με το επιχειρείν καθώς και εξατομικευμένη συμβουλευτική προς τα επιχειρηματικά σχήματα για την ωρίμανση και εξέλιξη της επιχειρηματικής τους ιδέας.

Μετά την ολοκλήρωση της περιόδου αυτής, θα διεξαχθεί η τελική διαγωνιστική διαδικασία, στην οποία θα αναδειχθούν οι τρεις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες και θα βραβευθούν με χρηματικά βραβεία και παροχή δωρεάν υπηρεσιών.