“Ανοικτός Καφές: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας”

 

“Ανοικτός Καφές: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας”

 

Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας που καταδεικνύουν την πορεία που ακολούθησαν ομάδες νέων προκειμένου η ιδέα τους να γίνει πράξη θα παρουσιάζονται τους επόμενους μήνες σε κεντρικά σημεία συνάντησης της νεολαίας, σε καφέ του Δήμου Κηφισιάς. Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργώνονται από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, Βαγγέλη Αυλήτη.

Ο “Ανοικτός Καφές: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας” έχει σκοπό την παρουσίαση ελληνικών προσπαθειών στο επιχειρείν και στις νέες τεχνολογίες υπό την οπτική του starting-up και θα αφορούν ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας εταιρειών start ups. Έχουν ήδη προγραμματιστεί τρεις εκδηλώσεις επιχειρηματικής επιτυχίας:

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 στις 6μμ στο 24 ALL DAY BAR, Ιλισίων 24 Νέα Κηφισιά

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 6μμ στο Escoba, Πατριάρχου Μαξίμου 1 Κεφαλάρι

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 6μμ στο ZABRI  Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν. Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking.