‘’Οι οδοντογλυφίδες έγιναν έργα τέχνης μέσα από τα χέρια του Τάκη Οικονομόπουλου’’

Μπορεί ένας πετυχημένος τερματοφύλακας από την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, που πέρασε από την Ελλάδα και να φτάσει έως τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο γήπεδο του Γουέμπλεϊ, εναντίον του Άγιαξ με την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού, να είναι και ένας επιτυχημένος ταλαντούχος ζωγράφος και μάλιστα με πολύ καλά και επιτυχημένα έργα ζωγραφικής.

Δεν είναι άλλος από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και ζωγράφο κ. Τάκη Οικονομόπουλο, που την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, παρουσίασε στο κοινό της Κηφισιάς τα προσωπικά του έργα ζωγραφικής, εγκαινιάζοντας την ατομική του έκθεσης ζωγραφικής.

Η αίθουσα «Δημάρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς πλημμύρισε από τα χρώματα της θάλασσας του Αιγαίου, από τα Μετέωρα, την Σίφνο, τη Μήλο, τη Μύκονο, το σπήλαιο του Δυρού στη Μάνη, το Άγιο Όρος, της Κηφισιάς, το Μοναστήρι, την Βενετία, την μαγεία της στρογγυλής θεάς και του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Οικονομόπουλος ο άνθρωπος που οι πιο παλιοί θα θυμούνται από το γήπεδο μιας και υπήρξε επί 13 συνεχόμενα χρόνια ο βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και έχει μείνει γνωστός με την προσωνυμία "το πουλί", λόγω των εντυπωσιακών του εκτινάξεων.

Μέσα από την τεχνοτροπία με τις οδοντογλυφίδες, πευκοβελόνες, πρόκες και άλλες τεχνικές που χρησιμοποιεί στα έργα του, κάνει την τέχνη της ζωγραφικής να φαίνεται πιο ζωντανή, που μόνο ο κ. Οικονομόπουλος ξέρει να παρουσιάζει.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, Επιχειρησιακού Προγράμματος και Ζωοφιλίας κ. Αχιλλέας Κουρέπης, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.