Χριστούγεννα στην Κηφισιά


ο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το μουσικό σύνολο Ventus Ensemble παρουσίασε στο Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς δημοφιλή έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου αλλά και θέματα των Χριστουγέννων. Αυτή η ιδιαίτερη σύμπραξη χάλκικων πνευστών και κρουστών γοήτευσε παρευρισκομένους και περαστικούς δίνοντας ζωντάνια και ρυθμό στο κέντρο της πόλης.
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στη φιλόξενη Αίθουσα «Παλλάς Αθηνά» του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, πραγματοποιήθηκε η 12η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Συλλόγου «Οι φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς», μια συναυλία αφιερωμένη στην Καθηγήτρια Μουσικής και τ. Λυκειάρχη Κίρκη Αρνέλλου. Ο διακεκριμένος τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος ερμήνευσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και πολλά άλλα δημοφιλή έργα.
Τα βράδια 15 και 16 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Κηφισιάς η θεατρική ομάδα του Ν.Π.Δ.Δ. . Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» παρουσίασε ένα αφιέρωμα στο έργο του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ, 4 θεατρικές διασκευές διηγημάτων του και ένα μονόπρακτο σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. Η Αίθουσα του πολιτιστικού και τις δύο μέρες γέμισε ενώ το κοινό αντάμειψε τους ερασιτέχνες ηθοποιούς με ένα θερμό χειροκρότημα. Παραβρεθήκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Σίσσυ Παπασπύρου και ο Αντιπρόεδρος Νικήτας Κόκκαλης κ.α.