Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά

Ο Δήμος Κηφισιάς γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα πλούσιο πρόγραμμα, με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις καθώς και πολλές χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά. Τόσο στην Κηφισιά όσο και στην Νέα Ερυθραία καλαίσθητα σπιτάκια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για δημιουργικές θεατρικές δράσεις και εργαστήρια κατασκευών.

ΚΗΦΙΣΙΑ
Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία
Κολοκοτρώνη & Λεβίδου
ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Santa Ponnies
Με φόντο έναν απίθανο χριστουγεννιάτικο στάβλο τα παιδιά θα μπορούν να
ιππεύσουν μαγικούς μονόκερους, ζέμπρες και τα αγαπημένα πόνυ.

Χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο σπιτάκι
Μέσα στα υπέροχο ξύλινο σπιτάκι με χριστουγεννιάτικο στολισμό, κατοικούν μαγικά ξωτικά! Ο Αι Βασίλης μέσα στο ονειρεμένο σπίτι περιμένει να ανοίξει την αγκαλιά του. Μικροί και μεγάλοι θα περάσουν μέσα από ένα παραμυθένιο δάσος με ζωάκια, για να βρεθούν μπροστά στην είσοδο του πιο εντυπωσιακού και όμορφου σπιτιού του Άη Βασίλη. Μαζί τους τα παιδιά δημιουργούν απίθανες κατασκευές και ζωγραφιές και φυσικά γνωρίζουν από κοντά τον Άι Βασίλη!

Ημέρες θεατρικών δράσεων
15 -16 Δεκεμβρίου
22-23 Δεκεμβρίου
24-25-26 Δεκεμβρίου
29-30 Δεκεμβρίου
Ώρες λειτουργίας : 11:00-14:00

Δημιουργικά εργαστήρια κατασκευών όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να ζωγραφίζουν μαζί με το ξωτικό χριστουγγενιάτικες εικόνες.
Facepainting: Το ξωτικό του δάσους θα ζωγραφίζει τα μικρά προσωπάκια των παιδιών σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Μέρες δημιουργικών εργαστηρίων
15-Δεκεμβρίου
21- Δεκεμβρίου
25 -Δεκεμβρίου
29-Δεκεμβρίου
Ώρες λειτουργίας : 11:00-14:00 
Μέρες facepainting
16- Δεκεμβρίου
22- Δεκεμβρίου
26- Δεκεμβρίου
30- Δεκεμβρίου
Ώρες λειτουργίας : 11:00-14:00

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
Πάρκο «Ανδρέα Γ. Παπανδρέου»
(Εθνικής Αντιστάσεως & Οδ. Ανδρούτσου)

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 & ΚΥΡΙΑΚΗ 23 / ΣΑΒΒΑΤΟ 29 & ΚΥΡΙΑΚΗ 30

Χριστουγεννιάτικες Δραστηριότητες

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 & ΚΥΡΙΑΚΗ 23
Ώρες: 11.00-15.00

Ώρες χαράς σας περιμένουν στα γιορτινά στολισμένα Santa σπιτάκια των βοηθών του Αγ. Βασίλη με ξωτικο-κατασκευές και ξωτικοστολίδια που θα φτιάξουν τα παιδιά, αλλά και ξωτικοπαιχνίδια, γράμμα στον Αγ. Βασίλη με τον ίδιο τον Αγ. Βασίλη....αυτοπροσώπος για φωτογραφίες και ευχές. Στην κουστωδία του Αγ.Βασίλη και η εορταστική μεγαλομασκώτ μας για μεγάλες αγκαλιές με τα παιδιά και βόλτες στο πάρκο.
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 & ΚΥΡΙΑΚΗ 30
Ώρες: 11.00-15.00
Στα γιορτινά στολισμένα Santa σπιτάκια, τα τελευταία γράμματα στον Αγ. Βασίλη, γράφονται πυρετωδώς και φυσικά οι βοηθοί του είναι εδώ για να φτιάξουν τα γούρια του νέου έτους, ξωτικοκατασκευές, ενώ και το μουσικό εργαστήρι της Αγ. Βασιλίτσας είναι εδώ μαζί με τα κρουστά της για να παίξει και να δημιουργήσει με τα παιδιά. Το νέο έτος έρχεται με λίγο...μαγεία από τον Tristan Magician όπου ειδικά την προπαραμονή 30/12, στις 13.00 θα εμφανιστεί μαγικά για να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους με τα κόλπα του.Όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα και χαμόγελο, του Αγ. Βασίλη αλλά και της Μασκότ του.