Χιλιάδες οι επισκέπτες στην 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιά

Χιλιάδες οι  επισκέπτες στην 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιά

Χιλιάδες ήταν οι  επισκέπτες που επέλεξαν την Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο 5-6-7 Μαΐου 2017 να επισκεφτούν το Άλσος της Κηφισιάς στο πλαίσιο της 63ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς. Άνθρωποι από όλη την Αττική επισκέφθηκαν την Ανθοκομική Έκθεση προκειμένου να αγοράσουν τα λουλούδια τους αλλά και να απολαύσουν το πλούσιο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Το απόγευμα της  Παρασκευής 5 Μαΐου 2017 οι μικροί μας φίλοι συμμετείχαν στην δραματοποίηση Παραμυθιού, που πραγματοποιείται τις καθημερινές 18.30- 19.30. Το παραμύθι από απλή ιστορία...γίνεται θεατρική δράση!!! Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία, επίσης,  να παρακολουθήσουν την  δεύτερη προβολή του ντοκιμαντέρ «Κηφισιά, ένα αληθινό παραμύθι» που δημιούργησαν οι μαθητές των Λυκείων του Δήμου Κηφισιάς. Αμέσως μετά την σκυτάλη πήρε ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πάνος Ραυτόπουλος ο οποίος έκανε μια ενδιαφέρουσα ομιλία με τίτλο  «Κοιτάζοντας, μυρίζοντας, αγγίζοντας, από τα Παλιά έως Σήμερα».

 

Το πρωινό του Σαββάτου 6 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις και μαθήματα διαλογισμού από το Άγγιγμα ζωής ενώ το βράδυ οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν ένα  εξαιρετικό μουσικό ταξίδι «Από τον Αττίκ στο Γούναρη» σε αγαπημένες ρετρό μελωδίες. Το ρεπερτόριο είχε επιμεληθεί ο Δαυίδ Ναχμίας και ακούστηκαν γνωστές μελωδίες του Αττίκ, του Σουγιούλ, του Γιαννίδη ,ακόμα και τα μεγαλύτερα τραγούδια του Νίκου Γούναρη, τραγούδια, που παραμένουν αγαπημένα έως τις μέρες μας.

 

Η Κυριακή 7 Μαΐου 2017 ήταν αφιερωμένη στα παιδιά. Η διασκέδαση ξεκίνησε με μαθήματα ζούμπας στη κεντρική σκηνή του Άλσους . Ακολούθησε θεατρική παράσταση για τα παιδιά από το Άγγιγμα ζωής. Το μεσημέρι με  μεγάλη επιτυχία η Ζωοφιλική Επιτροπή του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποίησε την δράση της με τις υιοθεσίες των αδέσποτων ζώων, τα γνωστά puppy days στο ‘Άλσος Κηφισιάς. H βραδιά έκλεισε με τον αγαπημένο φίλο μικρών και μεγάλων τον  Καραγκιόζη να επισκέπτεται την Ανθοκομική Έκθεση και να χαρίζει χαμόγελα.