Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018

 


Την Τετάρτη 18 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας (Ι.Δρυμπέτη & Κερκύρας, Νέας Ερυθραίας) και ώρα 21:00, παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση «Lemon» που βασίζεται στον ποιητικό μονόλογο «Χιλιαεννιακόσια» του Alessandro Baricco, μια παράξενη ιστορία ενός σπουδαίου πιανίστα που έζησε όλη του τη ζωή σε ένα καράβι. (Είσοδος ελεύθερη)

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00, στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά) η εξαιρετική Κατερίνα Διδασκάλου παρουσιάζει την παράσταση «Απολυμένη», ένα έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη. Μία ιστορία της σύγχρονης εποχής για μια γυναίκα που νόμιζε ότι είχε τη δόξα, τη φήμη, το χρήμα και όλα αυτά της έφερναν κοντά της τη φιλία και την αγάπη. Ώσπου μια μέρα απολύεται... Τότε όλα μονομιάς χάνονται και το μόνο που μένει είναι ο εαυτός της τον οποίο είχε η ίδια “απολύσει” στο παρελθόν. Θα καταφέρει να βρει τις λύσεις στα εσωτερικά και εξωτερικά ερωτήματα; Η απάντηση επί σκηνής. (Γενική είσοδος 5 ευρώ)


Την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 το Φεστιβάλ Κηφισιάς ολοκληρώνεται με την παιδική θεατρική παράσταση «Τα όνειρα της γιαγιάς παραμυθούς» της Καλλιόπης Γιαννάκου, στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, ώρα 21:00. Δώδεκα διαφορετικοί ρόλοι από 3 ηθοποιούς που προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών όλου του κόσμου. Η γιαγιά Παραμυθού με τη βοήθεια γιαγιάδων από όλο τον κόσμο κάνει όνειρα για παιδιά που δεν πεινάνε και έχουν ένα χέρι να τα βοηθήσει «γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου, είναι και δικά μας παιδιά, είναι και δικά μας εγγόνια». (Είσοδος ελεύθερη)