Τρελό πάρτυ με τους Onirama, στο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων

Ένα τρελό πάρτυ στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στην Νέα Κηφισιά από τους Onirama, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων, του Δήμου Κηφισιάς !!!
Το δημοφιλές συγκρότημα ξεσήκωσε το κόσμο που κατέκλυσε το χώρο από νωρίς!!!
Το Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων ξεκίνησε με την ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Κηφισιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Μαυρή.
Οι ONIRAMA, ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, ήρθαν στην Κηφισιά έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια από τη δισκογραφία τους αλλά και αγαπημένες διασκευές, ελληνικές και ξένες, που ξεσήκωσαν και ενθουσίασαν το κοινό!!!
Ο κόσμος τραγούδησε μαζί τους όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, χόρεψαν με κέφι και έντονο ρυθμό και διασκέδασαν με τη ψυχή τους σε ένα live party μοναδικό, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να προσφέρουν στον κόσμο!!!
Παράλληλα, άκουσαν το ολοκαίνουριο τραγούδι τους, «Κλείσε Τα Μάτια 2017», που αποτελεί την ελληνική προσαρμογή του γνωστού τραγουδιού της παγκόσμιας καμπάνιας της Coca-Cola, «Taste The Feeling»!!!
Στη συναυλία των ONIRAMA παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος προλόγισε το δημοφιλές συγκρότημα, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιπρόεδρος Νικήτας Κόκκαλης, ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς και δημιουργός του Φεστιβάλ των Ηχοχρωμάτων Σταύρος Ζαπάντης, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του μίλησε για τους ONIRAMA και πολλοί άλλοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς.
Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.